"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 18-11-2004 Yaş: 25
|
Bu parcalar 2000 model Clio rxt uygundur(fakat bazı parcalar diger Renault modellerinede olabilir) 1)10 lu cd changer SONY +clio için ve 2000 model Renault lar için uygun aparatı 2)Momo el freni tutuamağı ve Momo el freni körüğü 3)Momo kapı basamakları (her araca uygun) 4)çift optik ön sağ far 1 adet 5)arka sağ helezon yayı tel:05324988893 e-mail:herman2003@superonline.com |
| | |
| | #2 |
| renaultsport | Re: Clİo ParÇalari
optik far ne kadar? changer ne kadar |
| | |
| | #3 |
| inanç Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Saitama / Japan Otomobil: Clio Sport | VDA 99
| Re: Clİo ParÇalari
optiklere bende talibim.. fiyat alabilirmiyim
__________________ |
| | |
| | #4 |
| EGO (ERGİN) Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Yaş: 23
el freni tutamağı ve körüğü ne kadar ?
|
| | |
| | #5 |
| ReNaULt HıGh PeRfOrMaNcE | Re: Clİo ParÇalari
optıgı nıe tek satıosun araba pert fln oldu galba farın durumu ıyımı ayakları saglammı? ne kdr ıstıosun?
__________________ HeLL wAs FuLL so I CaMe BacK!!! |
| | |
| | #6 |
| renaultsport | Re: Clİo ParÇalari
sana yrn ben optik soracam serviste...
|
| | |
| Reklam |
| | #7 |
-----CD changer ve aparatına 300ytl istiyorum fabrika garantisi devam ediyor. --Optik far bir tane çünkü araç malesef pert oldu durumu ii eğer teklifinde ciddiysen goturur beraber taktırız sorun olursa almazsın fiyatı 70 ytl ----- el freni ve körugune 55 euro istiyorum eger isterseniz resimlerini gonderebilirim (clio için özeldir) |
| | |
| | #8 |
ewt malesef pert oldu 70 ytl
|
| | |
| | #9 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 31-07-2004 Yaş: 36
slm arkadaşım telden görüşüştük hatırlarsan model numarasını sormayı unuttum bi yazarsan bende bir araştırmış olurum paskalaki@yahoo.com mesaj atabilirsin byee |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|