"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| ***2.ÇARKÇI*** | c2vts orj. son susturucu - real son susturucu - spacer - nanocharger
c2vts orj. son susturucu + orj krom baslıgı : cızıksız vs zaten ılk hafta cıkardım. 75 ytl. real son susturucu: (suan ıskenderde ısteyen bakabılır.) 50 ytl. 4.100>4.108 spacer: (Otomobil / Arazi Araçları > Diğer Modifiye / Aksesuar > spacer ( flanş ) 4x100 > 4. 108 #4434614 - Sahibinden.com) 100ytl. nanocharger: ekıpmanları ıle beraber. dyno garantılı satıyorum.alıpta guc almazsanız gerı alacagım. 100ytl.
__________________ |
| | |
| | #2 |
| ***2.ÇARKÇI*** |
hepsını alana 250ye verecegım.
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Çok Aktif Üye Kayıt Tarihi: 01-05-2004 Şehir: Bursa Yaş: 27 Otomobil: Ople Corsa CDTİ
|
bu spacer lar 4x100 jantı 4x108 takmak için yanılmıyorsam.... birde buna normal bijon olmuyor dimi özel bijonmu yaptırcaz?
|
| | |
| | #4 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 31
|
Barış flanşlar kaç mm kalınlıkta..?
|
| | |
| | #5 | |
| ***2.ÇARKÇI*** | Alıntı:
tornacıda tane basına 100alıyorlar.bıjonlarada 40vermıstım. *** demır abı 1.5cm dıye hatırlıyorum.
__________________ | |
| | |
| | #6 |
| ***2.ÇARKÇI*** |
guncel
__________________ |
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| lacetti cihan |
nanocharger ne kadar kullanıldı yakıt ekonomisini etkiledi mi yoksa sadece performansda mı bir artış sağladı ???
|
| | |
| | #8 |
| ***2.ÇARKÇI*** |
mesaj attım... guncel
__________________ |
| | |
| | #10 |
| ***2.ÇARKÇI*** |
ohhooooo ![]() c2vts 2.arabam benım 2005 aralıkta kadkoy yakasında ılk alan bendım. 3.arabam rs le takaslamıstım
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|