"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 19-05-2004 Yaş: 34
| 20 milyona polo hb ön tampon altı spoiler
vw polo hb için ön karlık, spoiler artık ne diyorsanız, ön tamponun altındaki parçayı satıyorum, tamire ve boyaya ihtiyacı var, kırık durumda değil, fiberden olduğu için tamir ediliyor (gıcır gıcır durumda olmadığı için boyanması lazım demek istedim), 20 milyon diyorum, tamiri ve boyasını da 30 milyona yapacak usta tanıyorum (6 ay kadar önce o fiyata yapmıştı), isterseniz beraber de götürebiliriz, arabam yarın servisten çıkacak (kaza yapmıştım), isteyene bir ara fotosunu mail atarım, görünüşü linkte cosmicboy un ki ile aynı, benim ki gri renkli ama nasılsa tamire gireceği için başka renge de dönüştürülebilir, mecidiyeköy beşiktaş semtlerinden birinde elden teslim etmek istiyorum, yenileri 75 milyon civarındaymış galiba.. linkteki ile aynı http://www.vwturk.com/cosmic.htm |
| | |
| | #2 |
| Re: 20 milyona polo hb ön tampon altı spoiler
15 milyon oldu mecidiyeköy beşiktaşdan elden verebilirim |
| | |
| | #3 |
| Malatya oTo Drag | Re: 20 milyona polo hb ön tampon altı spoiler
dostum link calışmıyor bi bakarsan ii olur.
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 10-05-2004
merhaba ben ersin tarih biraz eski ama belki satılmamıştır diye sormak istedim eğer hala duruyosa tampon altı ben talibim mail atarsan sevinirim özel mesaj göndermek istedim ama olmadı bayersinersoy@hotmail.com |
| | |
| | #5 |
| TeScOMaNiAc Kayıt Tarihi: 01-06-2005 Yaş: 28
link açılmıo bi bakarsan sevinirim..
|
| | |
| | #6 |
| Actual Black | Re: 20 milyona polo hb ön tampon altı spoiler 2004'ün ilanı linkmi kalır |
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| alayına isyan | Re: 20 milyona polo hb ön tampon altı spoiler
yaali olsun okadar arkadaşlar .... ilan 2004 yılında werilmiş ...
__________________ BU TOPRAKLARDA SU İÇENİN BİLEKLERİ TUNÇ OLUR. TÜRK'E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR |
| | |
| | #8 |
halen duruyor arkadaşlar ![]() daha önceden dediğim gibi 15 ytl ye vereyim gitsin, annem attı atacak ![]() yaptıracak tanıdık usta da var, gideriz istediğiniz renge boyatırız, sıfırdan farksız olur... gayrettepede teslim edebilirim, usta çağlayanda... |
| | |
| | #9 |
| seçkin | Re: 20 milyona polo hb ön tampon altı spoiler
hala duruyomu yaww, kısmet işte arkadaşa nasipmiş demekki
|
| | |
| | #10 |
| alayına isyan | Re: 20 milyona polo hb ön tampon altı spoiler
ahaa ilan hortladı ......
__________________ BU TOPRAKLARDA SU İÇENİN BİLEKLERİ TUNÇ OLUR. TÜRK'E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|