Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > Diğer > Sahibinden Satılık > Otomobil

Bölüm Notları

Comment

Satılık Otomobil Seçenekleri

woswos t2

Gönderen unifeb
Marka : Model : Üretim Yılı : Renk :
Motor Gücü : Motor Hacmi : Kilometre : Yakıt :
Satıldığı Il : Irtibat : Ilan Tarihi : 05-01-2007 Fiyat :

Arkadaşlar -- 77 model T2B
--- MOTOR---- 1600 cc

motoru ,boyası yeni yapılmış tertemiz buldum bi tane.Hep hayalimde böle bi arba almak vardı şiimdi bi fırsatım var.Sizce nasıl bi arbadır bana çok problem çıkarır mı?Alıp pişman olmak istemiyorum.Sanayi de yaşamak istemiyorum anlayacağınız.Ne dersiniz.?

Ya arkadaşlar kusura bakmayım yanlış yere açmışım konuyu.Adminimizden ricam konuyu uygun yere almasıdır..Saygılar

unifeb Iletişim Bilgileri

Ev Telefonu: Cep Telefonu:
İş Telefonu: E-Posta Adresi:

Mesajı son düzenleyen unifeb : 05-01-2007 - 04:54. Sebep: YAnlış alan:)
Alıntı Yaparak Cevapla

Araç Özellikleri
Galeri
Sahibinden
Takas
4x4
ASR
ABS
Alarm
Alasimli Jant
Anahtarsiz Calistirma
Aynalar(Elektrikli)
Aynalar (Isitmali)
Bluetooth - Telefon
Deri Doseme
Elektrikli Camlar
Elektronik Difransiyel Kilidi
Elektronik Fren Dagilimi
Engelli otomobili
ESP
Far (Direksiyon Kontrollu)
Far (Sis)
Far (Xenon)
Far Yikama
Fonksiyonel Direksiyon
Hava Yastigi (Surucu)
Hava Yastigi(Yan)
Hidrolik Direksiyon
Hiz Sabitleyici
Immobiliser
Klima
Koltuklar (Elektrikli)
Koltuklar (Isitmali)
Merkezi Kilit
Park Sensoru
Radyo-Cd Calar
Radyo-Kaset Calar
Sunroof
Ticari Taksi
Tiptronik Vites
TV-Navigasyon
Yol Bilgisayari
By RedSun on 05-01-2007, 05:49
Re: woswos t2

77 model boxer motor alıyosun dikkat et. öndeki stepneyi çıkart oraya vede arka koltğun altına bak çürük olabilir.
Alıntı Yaparak Cevapla
By unifeb on 05-01-2007, 06:23

boxer motorda nelere dikkat etmeliyim en azından bi ustaya götürmeden ilk bakmada nelere bakmaıyım
Alıntı Yaparak Cevapla
By bisdriver on 05-01-2007, 13:51

biri 65 biri 70 model iki beetle ım oldu.
woswos binmek kolay değildir sanayide zaman geçirmek kaçınılmazdır.
elinden de az da olsa bişeyler gelmesi gerekir.
keyiflidir ama biraz can sıkıcı da olabilir açık söylemek gerekirse...
baktığın motorlarda kasnak boşluğu olup olmadığına çok dikkat etmek lazım. fazla boşluk varsa yatakların işi bitmiştir uzak durmak şart.
karbüratörün orjinal olması da önemli. maalesef toplama arabalarda uyumsuz karbüratör çok kullanılıyo. hem tüketim hem perf. olumsuz etkileniyo tabi.
bi de kalorifer tertibatını kontrol et. kışın soba yakman gerekebilir arabanın içinde yoksa.
ama açık söyleyeyim woswos yerine 77 model 131 al. imajın olmaz ama nispeten rahat olursun arabayı yürütmek adına...
bu arada 77 model var mıydı bizim ülkede emin olamadım yahu.
Alıntı Yaparak Cevapla
By bahadirtelli on 05-01-2007, 18:25

77 Model sanırım almanyada üretilmeyenler 74- yada 75 te almanyada üretimi durdu diye biliyorum bu arabalar hobi olarak bineceksen ister istemez herseyinin orj olmasına dikkat et cok yakın bi arkadasım orj vos vos parcaları satıyor ve vos vos topluyor istersen yerlerini söylerim belki yardımcı olurlar bu arad orj bii vos vos toplama maliyeti nerden baksan 5-10 bin arasında arabanın durumuna göre deişir
Alıntı Yaparak Cevapla
By unifeb on 06-01-2007, 03:38

Bulduğum araba yeni boyadan çıkmış motor filan yeni yapılmı fren ler filan org parçalarla değiştirilmiş.Ben hastasıyım.Buna binicen arkadaşlarla tatile filan gidcen.Arka koltukarı dizyan etcen abi. off .acil 1-2 milyara ihiticım varyaeder bey eski sürekli prob çıkarır dio ama gözüm azcık döndü be
Alıntı Yaparak Cevapla
By PROMINENT on 06-01-2007, 03:48

acıbademde vardı vosvoscu bide kaan vardır motorcu kuşcu derler kadıköy hayvan pazarında (eski yani) dükkanı vardı iyi anlar careforun karşısındaki vosvoscuyada uğra derim (acıbadem deki karfur)
Alıntı Yaparak Cevapla
By ahmetd on 06-01-2007, 03:54

bi an gaza gelirsin uyarsın şeytana alırsın sonra sürekli sorun verir sanayide parça ararsın....bu arabalar artık hobi amaçlı bence günlük kullanıma çok da uygun değil bi konu var 5 bin ytl ye ne alınır 10 larca araba geçti....gerçi hiç birinin vosvos ruhu yok pek kabul ediyorum ama 77 model araba beni al bide 10 sene ekle sorun kaçınılmaz olucaktır...ama bu arabayı hafta sonları binecem uzun yola çıkmıycam diyorsan al...yoksa pişman olursun bence...bu benim düşüncem yanlız eğer sen tutamıyorum alacam bu arabayı diyosan al derim dünyaya bi daha mı gelecen yaw içinde kalmasın...benimde bazı heveslerim var onları gerçekleştirmeden gitmek istemiyorum....
Alıntı Yaparak Cevapla
By mgnpower on 06-01-2007, 04:15

icine sindiyse git al vakit kaybetmeden fantazini yasa derim ben...
Alıntı Yaparak Cevapla
By unifeb on 07-01-2007, 22:37

Toplancan arkadaşlarla yada aile ile (gerçi pek aile olmaz ama) pikniğe yada uzaklara tatile gitcen.YA abi sorun çıkarmayacaını ewdekileri bi türlü ikna edemiyorum.Gerçi askerliğimizi yapmadık daha ama aklımda da bi de o var askerliği yapıp mı alsam die düşünüyorum.Off karışık bi durum yaaaaaa
Alıntı Yaparak Cevapla
Comment

Bookmarks

Satılık Otomobil Seçenekleri

Mesaj Kuralları