"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
Mesajı son düzenleyen unifeb : 05-01-2007 - 04:54. Sebep: YAnlış alan:) |
|
|
By
bisdriver
on
05-01-2007, 13:51
|
| Re: woswos t2 biri 65 biri 70 model iki beetle ım oldu. woswos binmek kolay değildir sanayide zaman geçirmek kaçınılmazdır. elinden de az da olsa bişeyler gelmesi gerekir. keyiflidir ama biraz can sıkıcı da olabilir açık söylemek gerekirse... baktığın motorlarda kasnak boşluğu olup olmadığına çok dikkat etmek lazım. fazla boşluk varsa yatakların işi bitmiştir uzak durmak şart. karbüratörün orjinal olması da önemli. maalesef toplama arabalarda uyumsuz karbüratör çok kullanılıyo. hem tüketim hem perf. olumsuz etkileniyo tabi. bi de kalorifer tertibatını kontrol et. kışın soba yakman gerekebilir arabanın içinde yoksa. ama açık söyleyeyim woswos yerine 77 model 131 al. imajın olmaz ama nispeten rahat olursun arabayı yürütmek adına... bu arada 77 model var mıydı bizim ülkede emin olamadım yahu. |
|
By
bahadirtelli
on
05-01-2007, 18:25
|
| Re: woswos t2 77 Model sanırım almanyada üretilmeyenler 74- yada 75 te almanyada üretimi durdu diye biliyorum bu arabalar hobi olarak bineceksen ister istemez herseyinin orj olmasına dikkat et cok yakın bi arkadasım orj vos vos parcaları satıyor ve vos vos topluyor istersen yerlerini söylerim belki yardımcı olurlar bu arad orj bii vos vos toplama maliyeti nerden baksan 5-10 bin arasında arabanın durumuna göre deişir |
|
By
unifeb
on
06-01-2007, 03:38
|
| Re: woswos t2 Bulduğum araba yeni boyadan çıkmış motor filan yeni yapılmı fren ler filan org parçalarla değiştirilmiş.Ben hastasıyım.Buna binicen arkadaşlarla tatile filan gidcen.Arka koltukarı dizyan etcen abi. off .acil 1-2 milyara ihiticım varya eder bey eski sürekli prob çıkarır dio ama gözüm azcık döndü be |
|
By
ahmetd
on
06-01-2007, 03:54
|
| Re: woswos t2 bi an gaza gelirsin uyarsın şeytana alırsın sonra sürekli sorun verir sanayide parça ararsın....bu arabalar artık hobi amaçlı bence günlük kullanıma çok da uygun değil bi konu var 5 bin ytl ye ne alınır 10 larca araba geçti....gerçi hiç birinin vosvos ruhu yok pek kabul ediyorum ama 77 model araba beni al bide 10 sene ekle sorun kaçınılmaz olucaktır...ama bu arabayı hafta sonları binecem uzun yola çıkmıycam diyorsan al...yoksa pişman olursun bence...bu benim düşüncem yanlız eğer sen tutamıyorum alacam bu arabayı diyosan al derim dünyaya bi daha mı gelecen yaw içinde kalmasın...benimde bazı heveslerim var onları gerçekleştirmeden gitmek istemiyorum.... |
|
By
unifeb
on
07-01-2007, 22:37
|
| Re: woswos t2 Toplancan arkadaşlarla yada aile ile (gerçi pek aile olmaz ama) pikniğe yada uzaklara tatile gitcen.YA abi sorun çıkarmayacaını ewdekileri bi türlü ikna edemiyorum.Gerçi askerliğimizi yapmadık daha ama aklımda da bi de o var askerliği yapıp mı alsam die düşünüyorum.Off karışık bi durum yaaaaaa |
![]() |
| Bookmarks |
| Satılık Otomobil Seçenekleri | |
|
|