Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > Diğer > Sahibinden Satılık > Otomobil

Bölüm Notları

Comment

Satılık Otomobil Seçenekleri

2005 model Alfa Romeo 147 3kapı 120 hp 30. 000 km

Gönderen TurboSerkan
Marka : Model : Üretim Yılı : Renk :
Motor Gücü : Motor Hacmi : Kilometre : Yakıt :
Satıldığı Il : Irtibat : Ilan Tarihi : 25-12-2007 Fiyat :

arkadaşlar araba 30.000 km'dedir. lastikleri yeni değiştir sıfır lastikler var pirelli marka.

Bulunun modifikasyonlar

3cm yay

isotta marka son susturucu (orjinal susturucusuda verilecektir)

camlarda 1numara lumar film vardır.

Fiyat = 23.000 YTL

telefon = 0535 778 31 91

TurboSerkan Iletişim Bilgileri

Ev Telefonu: Cep Telefonu:
İş Telefonu: E-Posta Adresi:

Mesajı son düzenleyen TurboSerkan : 10-01-2008 - 13:01.
Alıntı Yaparak Cevapla

Araç Özellikleri
Galeri
Sahibinden
Takas
4x4
ASR
ABS
Alarm
Alasimli Jant
Anahtarsiz Calistirma
Aynalar(Elektrikli)
Aynalar (Isitmali)
Bluetooth - Telefon
Deri Doseme
Elektrikli Camlar
Elektronik Difransiyel Kilidi
Elektronik Fren Dagilimi
Engelli otomobili
ESP
Far (Direksiyon Kontrollu)
Far (Sis)
Far (Xenon)
Far Yikama
Fonksiyonel Direksiyon
Hava Yastigi (Surucu)
Hava Yastigi(Yan)
Hidrolik Direksiyon
Hiz Sabitleyici
Immobiliser
Klima
Koltuklar (Elektrikli)
Koltuklar (Isitmali)
Merkezi Kilit
Park Sensoru
Radyo-Cd Calar
Radyo-Kaset Calar
Sunroof
Ticari Taksi
Tiptronik Vites
TV-Navigasyon
Yol Bilgisayari
By KLL on 25-12-2007, 23:20
güzel duruyor iyi satışlar.
Alıntı Yaparak Cevapla
By prost on 25-12-2007, 23:47
Hayırlı satışlar.
Alıntı Yaparak Cevapla
By cnzdmr on 26-12-2007, 21:34
hayırlı satıslar yenı bı arac mı alıosun?
Alıntı Yaparak Cevapla
By AntmoD on 26-12-2007, 21:56
hayırdır Serkan abi :S
Nese hayırlı satışlar
Alıntı Yaparak Cevapla
By TurboSerkan on 27-12-2007, 00:23
değişim vaktı oğuzcan
Alıntı Yaparak Cevapla
By cnzdmr on 27-12-2007, 00:27
degısım guzel sey tabi ama gelen gıdenı aratır derler ole olmasın
tekrar hayırlı satıslar...
Alıntı Yaparak Cevapla
By Lucky Jackal on 27-12-2007, 13:39
kardeş ben bu alfalara takılmış durumdaym,arabanlada yakından ilgileniyorum,fakat bu arabalar hakkında tam bir bilgide edinebilmiş deilim.beni bilgilendirebilir misin biraz,mesela yakıt tüketimi ne kadar? bi ara ciddi ciddi alıcaktım,hatta sıfırı için pazarlığını bile yaptım az kalsın alıyordum ama,senin 206 gti kadar yakar bunların 1.6 sı dediler,birde bana 34.500 e bırkmışlardı o zaman sıfırını ama bir sene düşük modeli yani 2006 modelleri piyasada 29.000 bin falandı hele sahibinden bulursan 27 bine alınabiliyordu.bende çekindim açıkçası.sormak istediklerim ise,yakıt tüketimi nedir yani fabrika verileri hiçbir zaman veri olmuyor biliorsun,senin tecrübelerin neler? alfaların ağır bakımlar 60bin km de oluyormuş (çoğu modelde 80 bin) galiba doğru mu? servisleri için çok pahalı gib bir söylenti var,mesela ben 206 gti ım için 60 bin bakımına 200 ytl ödedim,ortalama bakım ücreleri neler alfa servislerinin.birde arabanda kaza hata boya değişen var mı? bir alfa kullaıcısı olarak tam anlamıyla beni bilgilendirebileceğni umuyorum.teşekkürler şimdiden
Alıntı Yaparak Cevapla
By TurboSerkan on 27-12-2007, 21:25
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi Lucky Jackal Mesajı Göster
kardeş ben bu alfalara takılmış durumdaym,arabanlada yakından ilgileniyorum,fakat bu arabalar hakkında tam bir bilgide edinebilmiş deilim.beni bilgilendirebilir misin biraz,mesela yakıt tüketimi ne kadar? bi ara ciddi ciddi alıcaktım,hatta sıfırı için pazarlığını bile yaptım az kalsın alıyordum ama,senin 206 gti kadar yakar bunların 1.6 sı dediler,birde bana 34.500 e bırkmışlardı o zaman sıfırını ama bir sene düşük modeli yani 2006 modelleri piyasada 29.000 bin falandı hele sahibinden bulursan 27 bine alınabiliyordu.bende çekindim açıkçası.sormak istediklerim ise,yakıt tüketimi nedir yani fabrika verileri hiçbir zaman veri olmuyor biliorsun,senin tecrübelerin neler? alfaların ağır bakımlar 60bin km de oluyormuş (çoğu modelde 80 bin) galiba doğru mu? servisleri için çok pahalı gib bir söylenti var,mesela ben 206 gti ım için 60 bin bakımına 200 ytl ödedim,ortalama bakım ücreleri neler alfa servislerinin.birde arabanda kaza hata boya değişen var mı? bir alfa kullaıcısı olarak tam anlamıyla beni bilgilendirebileceğni umuyorum.teşekkürler şimdiden
mrblar... parça servis konusunda bilgiler yanlış... istanbuldaysan ben seni bostancı otosanayide alfist var benim hep gittiğim yer oraya götürürüm ustalarla tanıştırırım fiyatları opelle hemen hemen aynı gibi bizde astra da var ondan karşılaştırarak söylüyorum... 60.000 binde triger kayışı falan değişiyor ağır dediğin o heralde ? yakıt olaraksa şöyle diyim basmassan 8 litre ortalama şehir içi 100 km de basarsan ama hiç bişey diyemem şehirdışı zaten düşük tek sorunun trafikli yerler dur kalklarda kaza olarak sol ön çamurluk değişti orjinal olarak fiyat olarak ondan düşük tuttum birde hemen satılsın istiyorum değişik bişeyler düşünüyorum araç olarak
Alıntı Yaparak Cevapla
By F€RH@_T5 on 28-12-2007, 00:43
s2k - typer ?

hayırlı satışlar Serkan.
Alıntı Yaparak Cevapla
Comment

Bookmarks

Satılık Otomobil Seçenekleri

Mesaj Kuralları