"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
Mesajı son düzenleyen TurboSerkan : 10-01-2008 - 13:01. |
|
|
By
TurboSerkan
on
27-12-2007, 00:23
|
| değişim vaktı oğuzcan ![]() |
|
By
Lucky Jackal
on
27-12-2007, 13:39
|
| kardeş ben bu alfalara takılmış durumdaym,arabanlada yakından ilgileniyorum,fakat bu arabalar hakkında tam bir bilgide edinebilmiş deilim.beni bilgilendirebilir misin biraz,mesela yakıt tüketimi ne kadar? bi ara ciddi ciddi alıcaktım,hatta sıfırı için pazarlığını bile yaptım az kalsın alıyordum ama,senin 206 gti kadar yakar bunların 1.6 sı dediler,birde bana 34.500 e bırkmışlardı o zaman sıfırını ama bir sene düşük modeli yani 2006 modelleri piyasada 29.000 bin falandı hele sahibinden bulursan 27 bine alınabiliyordu.bende çekindim açıkçası.sormak istediklerim ise,yakıt tüketimi nedir yani fabrika verileri hiçbir zaman veri olmuyor biliorsun,senin tecrübelerin neler? alfaların ağır bakımlar 60bin km de oluyormuş (çoğu modelde 80 bin) galiba doğru mu? servisleri için çok pahalı gib bir söylenti var,mesela ben 206 gti ım için 60 bin bakımına 200 ytl ödedim,ortalama bakım ücreleri neler alfa servislerinin.birde arabanda kaza hata boya değişen var mı? bir alfa kullaıcısı olarak tam anlamıyla beni bilgilendirebileceğni umuyorum.teşekkürler şimdiden |
|
By
TurboSerkan
on
27-12-2007, 21:25
| |
| Alıntı:
kaza olarak sol ön çamurluk değişti orjinal olarak fiyat olarak ondan düşük tuttum birde hemen satılsın istiyorum değişik bişeyler düşünüyorum araç olarak | |
![]() |
| Bookmarks |
| Satılık Otomobil Seçenekleri | |
|
|