"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
| Türkiye'de işini en iyi yapan Machining* atölyeleri ? *Machining: Dilimizde bu ingilizce terimi karşılayan sözcük olmadığından bu şekilde kullandım kusura bakmayın bu terim genel olarak Rektefiyeci kapakçı tornacı supapçı ve benzeri motor parçalarını işleyen atölyelere yabancının dediği en genel sıfat.. Ben bu modifiye & otomobil & motosiklet konusunda bir eksik gördüğümden herkesin faydalanması adına bu konuyu açtım... düşünün.. en basiti.. bir araç modifiye edilmiş listesinde yazıyor.. "blueprint" bunu kim yapıyor ? aynı şekilde kapak taşlama&işleme port polish vs.. ? bu işlemleri en iyi yapan yerler nerde ? neden sonra aracınız hararet yapsa üst kapak eğilse en iyi yüzey kalitesi ile en mükemmel işçiliği kim verebilir ? kim en güzel supap taşlama & klavuz vs.. hizmetini verebilir ? en son teknoloji makinlerle kim hizmet veriyor ? silindir bloğunu nereye versek en güzel honlamayı yaptırabiliriz ? özetle kim zanaatkar ise kimler bu işlerin erbabı ise söyleyin burda ![]() 2. 3. el yarım asırlık makinalar ile kalibrasyonu bozuk ölçüm aletleri ile günü kurtarmaya çalışan dükkanlara gitmeye mecbur kalıp pişman olmayalım.. çünkü bu işlemler tek seferlik.. ve çoğunun geri dönüşü yok..
__________________ |
| | |
| | #2 |
| Senior Member |
Evet bende merak ediorum bunu. Piyasayı pek bilmiorum ama Türkiye'de çok iyi motor(rektefiye vb. işlemler)yapan ustalar var mı ? |
| | |
| | #3 |
| HKS bluewolf :) Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
güzel konu bence iyi iş yapıp müsterisini memnun edenler ve müsterisine saç baş yoldualnlar diye kategorize etsek daha iyi olur sebebide müsteri beklentilerinin farklı olması birisi sadece çalışsın yeter diye bakar ilgilenir ve sonuç alır ama diğeri "yürüsün" diye sonuç almak ister bu benim nacizane görüşüm bende merak ettim yorumları Güzel bi konu Tebrikler Ahmet aga
__________________ |
| | |
| | #4 |
|
yok mu ?
__________________ |
| | |
| | #5 |
| MdfyM Team |
Türkiye'de bu işleri kim yapar, kim iyi yapar vs... bilgisini bilebilecek bir arkadaşım var. Kendilerinin de rektifiye atölyesi var ve arkadaşım bu konuda bir portal oluşturmaya çalışıyordu. Adı Emre Can Çiçin. İlgilenen arkadaş varsa telefonunu özelden verebilirim. |
| | |
| | #6 |
| +200hp club Kayıt Tarihi: 10-07-2004 Şehir: balıkesir,izmir Yaş: 24 Otomobil: n/a vectra v6, bmw e90
|
paşa port polısh işini baya iyi yapıodu ![]() ankaradada randımanlı gusel şekılde yaptıranları bılıyorum |
| | |
| | #7 |
|
isim dökülün abiler reklam yapmadan ![]() araştıran üyeleriiz ve misafirler faydalansın
__________________ |
| | |
| | #8 |
| +200hp club Kayıt Tarihi: 10-07-2004 Şehir: balıkesir,izmir Yaş: 24 Otomobil: n/a vectra v6, bmw e90
|
tmm sorarım nerelerı olduğunu bende bilmıom.. opelciler işte klasik yaptıranlar ![]() izmirde nerelerı varya iyi yer varsa yaptırak alırız bi 7-8 hepe |
| | |
| | #9 |
|
3. sanayi hizmet torna torna işleri krank balansı jant doğrultma vs ..
__________________ |
| | |
| | #10 |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21
|
Ankara için konuşma gerekirse. ostimde bu tarz iş yapan bir sürü atölye bulunabilir. çok iyi tezgahlar kullanan aölyeler bunlar. fakat sırf otomobl için konuşmak gerekirse buyuk sanayi ve şaşmaz daha odaklanmış durumda.
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|