"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member |
Arkadaşlar uzun zamandır sparco yarış ayakkabısı istiyodum ama bulamadım eğer bi mağazada yada internette bildiğiniz duyduğunuz bir link site adresi varsa lütfen yollarmısınız artık italyadaki amca oğluna söledik ama o bile bulabilirsem deyip salladı yardımlarınız için şimdiden teşeşkkürler |
| | |
| | #2 |
| Eski Member |
__________________ |
| | |
| | #3 |
| alpi |
benim bildigim bu konuda uzman puma..
__________________ golf GTI |
| | |
| | #4 |
| Junior Member |
İtalyadan Sipariş verdim arkadaşlar sizce sparco'yu diğerlerinden ayıran nedir?
Mesajı son düzenleyen ShutDownUp : 12-08-2008 - 21:57 Sebep: Yanlış yazım |
| | |
| | #5 |
| Lord Of The Geyik's |
bi ayakkabıdan ne kadar yararmı bekliosun 15 hp katar
__________________ |
| | |
| | #6 |
| Team Lada |
klas bi ayakkabı sahibi olmuş olursun o kadar biraz dayanıklıdır başkada biseyi yok
|
| | |
| | #7 |
| anneyi beklerken Kayıt Tarihi: 15-03-2007 Şehir: antalya-ankara Yaş: 21 Otomobil: belki bi gün STI-
Blog Kayıtları: 2 |
sparco yarış koltuğu desen söyleyecek çok şey var ama yarış ayakkabısı için hemen bi yarış pilotuna danışıp geliyorum
__________________ 18 Kasım Emre Yurdakul@Hacettepe Üniversitesi |
| | |
| | #8 |
| anneyi beklerken Kayıt Tarihi: 15-03-2007 Şehir: antalya-ankara Yaş: 21 Otomobil: belki bi gün STI-
Blog Kayıtları: 2 |
Pilotumuz sparco işe yaramaz mı,dedi.. Yanmaz malzemeden üretildiği için çok da dayanıklı oluyormuş.. Şimdiden güle güle kullan..
__________________ 18 Kasım Emre Yurdakul@Hacettepe Üniversitesi |
| | |
| | #9 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
ince,hafif ve kaymayan bi taban oldumu markasının onemi yok ama tek olmanın ayrıcalıgı tartışılmaz gule gule kullan |
| | |
| | #10 |
| Çılgın Programcı Kayıt Tarihi: 17-06-2005 Şehir: istanbul Yaş: 22 Otomobil: VW T5 hiç kırmızı & Opel Combo CityPlus 1.3 cdti
|
sorması ayıp ne kadara mal oldu aslında bende bakıyorum...
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| ayakkabısı, sparco, yarış |
| Konu Seçenekleri | |
|
|