"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| Üye Kayıt Tarihi: 25-12-2004
| Re: Profosyonel(kaliteli) OTO YIKAMA arıyorum (İSTANBUL)
Ataköy kaçıncı kısımdasın?
|
| | |
| | #22 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 04-06-2005 Otomobil: Mercedes 05 C180 Sportcoupe
| Re: Profosyonel(kaliteli) OTO YIKAMA arıyorum (İSTANBUL) Alıntı:
9. KISIM ATRIUM KARŞISI..... Ataköy de -yada her nerde - SOL plakalı siyah Mercedes SPORTCOUPE görürseniz...(fotoğrafları hazırlıyorum..) neyse bazı arkadaşlar doğru söylemiş Ataköy de oturup da Bostancı ya -Karşıya yada bu gün gittiğim M.Köy deki sözde SONAX bayiiliğine kandığım AYCİBİN e yıkama için özel olarak gidilirse harcanan benzine yazık olur herhalde--oralarda işin varsa başka--- bir daha ki sefer TOPKAPI-Cevizlibağ daki AUTOSHOP u deneyeceğim--o da SONAX bayii diyor umarım kullandığı araba şampuanı da SONAX ürünü olur.. neyse bu gün ilk yıkamayı aycibine yaptırdım.. profosyonel bir yer izlenimi edinemedim. normal iç-dış yıkama 12 YTL idi. ve normal SONAX köpüklü şampuanını 30 YTL lik SONAX yıkama paketinde kullandıklarını söylediklerinde şaşırdım.. bir de iç temizlikten anlaşılan paspasların üstündeki tozların alınmasıysa bir daha uzun süre iç temizlik yaptırmayacağım. araba temizlik bakım ürünlerinde 3 Marka dikkatimi çekti ; SONAX Almanya--Ziebert Amerika ve birde Meguiars herhalde oda Amerikan... Cevaplarınız için teşekkürler Mesajı son düzenleyen ismeto : 25-02-2006 - 23:35 | |
| | |
| | #23 | |
| Senior Member | Re: Profosyonel(kaliteli) OTO YIKAMA arıyorum (İSTANBUL) Alıntı:
| |
| | |
| | #24 | |
| Cem the NAFTALIN SLAYER Kayıt Tarihi: 21-10-2004 Yaş: 38
Show Car`a gelince Walla hem ayni marka hemde baska markada ki rakiplerinden bile cok iyi seyler duydum hakkinda oranin. Yani bir insan bu kadar mi iyi olur... Kinaye degil gercek rakipleri bile hakkinda cok iyi konusuyor. Bu arada ben Sonax`in urunlerini hic sevmiyorum eski megane`in boyasinin canina okudular. Bir daha kimse bana Sonax kullanmaya ikna edemez. Mesajı son düzenleyen s40euro : 07-03-2006 - 14:08 | |
| | |
| | #25 |
| Keptın | Re: Profosyonel(kaliteli) OTO YIKAMA arıyorum (İSTANBUL)
Fazla uzaklarda arama mutluluğu arkadaşım ![]() E-5 ten ataköy hastanesi sokağına gir. Tekrar ilk sağ sokağa gir. Sokak bitmeden sol tarafta Meguiars göreceksin. |
| | |
| | #26 |
| Drifter Member =) | Re: Profosyonel(kaliteli) OTO YIKAMA arıyorum (İSTANBUL)
Bostancı AutoStop artık easy wash mu yapıyor?? eskiden süngerli şampuanlı yıkıyorlardı..şimdi easy wash sa oraya gidelim bundan sora fırça ya sünger yok yıka we kurula (özel solusyonla yıkıyorlar tabi easywash ta )
__________________ Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene! Arkada Kemer Takmaktan Kim Ölmüş... ; ) |
| | |
| | #27 |
| Une Dernière Danse... Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: Acıbadem Otomobil: BMW 650i - Audi S4 Cabriolet
ben sevmedim o easywash olayını.. arabada leke bırakıyor, agır kirleri çıkartmıyor..
__________________ BEŞİKTAŞ J.K. :: VALENCIA C. de F. |
| | |
| | #28 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 07-05-2005 Yaş: 26
fırçasız sünghersiz yıkamalrda araç üzerindeki sabun tam gitmiyor yazın kızgın güneş zarar verir
|
| | |
| | #29 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 32
yeşilköy tren istasyonun yanında sonax var ne diye uzağa gidiyorsun ki
|
| | |
| | #30 | |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 01-03-2005 Yaş: 32
| |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|