"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| .. Kayıt Tarihi: 17-12-2004 Yaş: 26
| Re: Profosyonel(kaliteli) OTO YIKAMA arıyorum (İSTANBUL)
BEN Bİ deniyeyim yaww, hiç yıkatmadım orda |
| | |
| | #12 | |
| bansIz... Kayıt Tarihi: 06-06-2004
| Re: Profosyonel(kaliteli) OTO YIKAMA arıyorum (İSTANBUL) Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #13 | |
| AOVGFG Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 29 Otomobil: uçar gider
| |
| | |
| | #14 | |
| renaultsport | Re: Profosyonel(kaliteli) OTO YIKAMA arıyorum (İSTANBUL) Alıntı:
| |
| | |
| | #15 |
| -ß&Ď- Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 23
-Kadıköyden gelirken bostancı köprüsünden aşağıya doru süzülün,Ordan kozyatağına doru yanyol'a girin shell'i geçtikten sonra ilk sol ve Pak-oto yıkama Ma-Fra ürünleri ile yıkanır temizlenir .. Yasin'ede selamımı söyleyin..
__________________ -BİRİLERİ YAKMAKTAN SÖZ EDİYOR BU SEMTİ TANIŞMAK İSTİYORUM NE KADAR YÜREKLİ .. |
| | |
| | #16 | |
| AOVGFG Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 29 Otomobil: uçar gider
rakip olduk mustafa abiye zaten onun gibi araba konusunda manyaklık derecesinde titiz bi adamın mutlaka yapması gereken bi işti bu, iyi oldu açtığı | |
| | |
| | #17 |
| bg | Re: Profosyonel(kaliteli) OTO YIKAMA arıyorum (İSTANBUL)
Garage Durmaz (http://www.garagedurmaz.com/)'a bi bak derim Resmi kurulu$lardan (Porsche Etiler, Audi Etiler, FB ve Fuarlardaki araclar) gibi kurumlardan, yada siradan vatanda$a her turlu arabaya kaliteli ve hizli cikiyorlar.. Amcam oraya hep gidiyor, gayet memnun her konuda sitede butun detaylari bulabilirisin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mesajı son düzenleyen berkg : 25-02-2006 - 14:33 |
| | |
| | #18 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 11-12-2005
garage durmaz kadar kaliteli yıkıycaklarına inandığım ve arabamı her zaman yıkattığım bi yer var bakırköyde... güneşli bir havada götürürüm istersen |
| | |
| | #19 |
| bansIz... Kayıt Tarihi: 06-06-2004
4.Leventte eğin petrol var gerçekten çok iyi yıkıyolar ve sadece ytl sünger yA DA fırça kullanmıyorlar
__________________ |
| | |
| | #20 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Konuyu açan arkadaş Ataköyde oturuyorum demiş ama maşallah butun tarifler Bostancıdan gelmiş
__________________ Team VW |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|