"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 04-06-2005 Otomobil: Mercedes 05 C180 Sportcoupe
| Profosyonel(kaliteli) OTO YIKAMA arıyorum (İSTANBUL)
slm, araç pahalı olunca berberininde iyi olması lazım -en azından ilk seferde- Aracımı yıkatacağım İstanbul içerisinde bu işi kaliteli yapan bir OTO YIKAMA servisi arıyorum.Ben Ataköy de otursamda istanbulun neresi olsa fark etmez. internetten aramada sadece http://www.aycibin.com ile karşılaştım.... Tavsiye edeceğiniz bir yer varmı ? Arabam tşk eder... |
| | |
| | #2 |
| Aktif Üye | Re: Profosyonel(kaliteli) OTO YIKAMA arıyorum (İSTANBUL)
valla ataköyden gelmesi zor olcak ama bostancı minibüs yolunda sonax'cı var. haftasonu boş bi gün gelip arabayı yıkatıp bizim yakanın tadını çıkartabilirsin hatta hazır aklıma gelmişken ben şimdi gidip yıkatıyim orada.
|
| | |
| | #3 |
| AOVGFG Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 29 Otomobil: uçar gider
| Re: Profosyonel(kaliteli) OTO YIKAMA arıyorum (İSTANBUL)
Bostancı Köprüsü'nün üstünden geçiyosun (oto sanayiye doğru) köprüyü geçince sağda sanayi girişi vardır, girme devam et (içerenköye doğru) az ilerde sağa bir giriş daha göreceksin. (köşede boş bir arsa vardır) oradan girince sağdan ilk binanın altı Meguiars Detailer Oto Koruma Sistemleri.
|
| | |
| | #4 | |
| FA Kayıt Tarihi: 06-06-2004 Şehir: DonkeyServer Yaş: 24 Otomobil: .
| Re: Profosyonel(kaliteli) OTO YIKAMA arıyorum (İSTANBUL) Alıntı:
__________________ ![]() | |
| | |
| | #5 |
cevaplar için teşekkürler ama görünen o ki ülkede ve koca İstanbulda Oto Bakım Kuaför-yıkama servislerinin sayısı pek çok değil her türden arabanın alıcısının olduğu bir yerde internette sayfa açacak kadar servisin olduğunu düşünmüştüm. Ben Gayrettepe deki aycibin de yarın bir deneme yapayım... ufak reklam; DEMOKRAT-her türden- Futbolseverler için bir site önerisi http://www.forzalivorno.org |
| | |
| | #6 |
pardon unuttum bu aycibin denilen yerde iç-dış yıkama 30 YTL+KDV gözüküyo piyasaya göre biraz tuzlu (piyasa ortalama fiyat 10-15 YTL civarı) ama adamlar bayağı albenili bir site yapmış ayrıca sonax bayii.... neyse ben orayı bir deneyim bizim merco çok kirlendi.. |
| | |
| | #7 |
| _______Urban VIRUS______ | Re: Profosyonel(kaliteli) OTO YIKAMA arıyorum (İSTANBUL)
avcılar, ambarlı kaviağnda sonax var + haramidere sanayii sitesinin içinde ziebert (doğrumu )var
__________________ |
| | |
| | #8 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 26-11-2005 Yaş: 22
Sana yakın merter kerestecilerde citybankın sokağında war.E-5 ten içeri giriyon fatih caddesinde güllüoğlunun oralarda CITYBANKın sokağında.Tavsiye ederim.
|
| | |
| | #9 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Bostancı Gösteri Merkezi'nden Kadıkoy yönüne doğru devam edince, Türkpetrol'den hemen önce, AutoStop var. Az ileri Turkpetrol'den girilen sağdan, Minibüs yoluna paralel ilk sokakta ise Showcar var ve AutoStop'tan önce orayı tavsiye ederim. Bostancı Sonax'ı beğenemedim gitti. |
| | |
| | #10 |
| ***2.ÇARKÇI*** | Re: Profosyonel(kaliteli) OTO YIKAMA arıyorum (İSTANBUL)
bostancı lunaparkı gectıkten sonra sagda.. (mınıbus yolunda) autostop var... 12mılyon ıcınde 15mılyonluk set var... camsuyu-sıleceksuyu-koku felan da falan... ++ bedava ınternet var ![]() ayrıca tekerlek havası "nıtrojen" ıle doldurma ımkanı var(ucretlı tabı..) ben hayran kaldım arabama yıkattıktan sonra... tavsıye ederım..
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|