"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| Aktif Üye | çift taraflı banta güvenme hele bu sıcaklarda anında düşer, soğuk silikon öneririm, Sista marka şeffaf silikon...
|
| | |
| | #22 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder |
plakayı delip aynı deliklere aynı vidalarla neden tutturmuyorsunuz ben öyle yapıyorum kendi arabamda.
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
| | #23 | |
| Yanlayıcı Kayıt Tarihi: 30-05-2008 Şehir: Türkiye Otomobil: MeganeIIDciDyn. | Alıntı:
anladın:...
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() | |
| | |
| | #24 |
| Senior Member |
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #25 | |
| ZugoR | Alıntı:
ön plakayı dediğiniz gibi kendi vida yuvalarına sıktık vidayıda sprayle boyadık çok orjinal oldu arkayıda slikonladik bakalim hangisi daha dayanikli
__________________ www.otvyehayir.com | |
| | |
| | #26 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006 |
ya plaka boyunda tek parça çift tarafli bantlar var aksesuarcılarda onlaro öneririm yapıştırma için su sıcakla düşecek gibi birşey değil hem.
__________________ |
| | |
| | #27 | |
| Yanlayıcı Kayıt Tarihi: 30-05-2008 Şehir: Türkiye Otomobil: MeganeIIDciDyn. | Alıntı:
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() | |
| | |
| | #28 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 20-05-2006 Şehir: istanbul Otomobil: - |
silikonla yapıştır herkül gelse sökemez ![]() benim arka plaka silikonlu tornavida ile filan zorlamazsan eğer kolay kolay çıkmaz..
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| ile, ilgili, plaka |
| Konu Seçenekleri | |
|
|