"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 11-08-2004 Yaş: 22 | Plaka ile ilgili
Merhaba '04 model palio sahibiyim plakamı değiştirmek (aynısnın yenisini çıkartmak) istiyorum artık çok çizildi ve eskidi üzerindeki sinek ölüleri gitmiyor bunu nerede kaça yaptırabilirmTeşekkürederim |
| | |
| | #2 |
| Fake üye. Kayıt Tarihi: 17-01-2008 Şehir: - Otomobil: - |
bir bilgim yok ama reklam ajansları yapıyor diye biliyorumm.. onlar sadece yeniler...
__________________ ß!z! ß!Len ß!L!r , Tanıyan Tanır , !steyen KaLır , !stemeyen yoL aLır.! |
| | |
| | #3 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 11-08-2004 Yaş: 22 |
peki mühür konusunu nasıl hallediyorlar
|
| | |
| | #4 |
| Kişisel bir ileti girin |
Hangi şehirdesiniz?
__________________ www.otvyehayir.com |
| | |
| | #5 |
| X5 3.0sd |
size en yakın emniyete gidip plakanızın düştüğünü söyleyip plaka kağıdı alın aldığınız kağıtla TŞOFun plaka basma yerine gidin çiftini yaklaşık 20 YTLye şöförler cemiyeti ilk mühürünüde[cemiyet mühürü] kendi basarak size verir sonra sizde sevk kağıdını aldığınız trafik şubesinde 2. mühürü[emniyet mühürü] bastırırsınız plaka bastırma parası dışında bi maliyetiniz olmaz zaten emniyete plakam düştü diye giderseniz sizi yönlendirirler..
__________________ ![]() 735 Lxd |
| | |
| | #6 |
| '95 |
reklam ajansında plaka nası çıkıyor hiç duymadım 5 yaşımdan beri arabanın üstündeyim valla..nerdeyse 20 senedir hiç böyle bişi duymamıştım.efc988 doğru izah etmiş.Reklam Ajansta plaka fln yapılmaz yapmazlar yani.APP plaka basılır onu da basan yer reklamcı ya da ajans deildir.
__________________ * Renault Clio B Phase II 1.4 16V Dynamique **Grank değil,KRANK! |
| | |
| | #7 |
| --- Kayıt Tarihi: 14-05-2006 |
Reklam ajansı diye tabir ettiğin reklam tabelası yazan kişiler olmasın? Boya işlerini felan yapan? Ajansla alakası ne onların? neyse söylenmiş ama beyaz kısımlarda sorun yoksa bu boyama işini yapan arkadaşlar yeni plaka çıkarmana gerek kalmadan sorununu çözebilirler tekrar boyayıp yazıları.
__________________ |
| | |
| | #8 | |
| Fake üye. Kayıt Tarihi: 17-01-2008 Şehir: - Otomobil: - | Alıntı:
![]() bunu kastettim
__________________ ß!z! ß!Len ß!L!r , Tanıyan Tanır , !steyen KaLır , !stemeyen yoL aLır.! | |
| | |
| | #9 |
| Kuyruklu İmpala.. |
illaki bulunduğunuz şehirde plaka yazanlar vardır...plaka yazmaktan kastım kalın harfli yazma gri arkaplanlı yazma vb... bu işi yapan yerler sorununuza çare olacaktır...en fazla maliyet 10 ytl falan olur....plakanın boyasını yakıp yeniden özel boya ile boyayıp yazıyorlar...bir araştırın derim...
__________________ E-30 Alırsan Ölürsün Diyolar...1000RR Alırsan Yine Ölürsün Diyolar...E Ben Neye Binicem Şimdi ?? |
| | |
| | #10 | |
| MakaSter ;) Kayıt Tarihi: 27-05-2005 Şehir: iZMr Yaş: 23 | Alıntı:
__________________ ______________________________________ 5500rpm den sonra 1.4is durur VTi başlar... | |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| ile, ilgili, plaka |
| Konu Seçenekleri | |
|
|