"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Farkımız Olmalı ! | Pardon 1dakika Bakarmısınız:)
merhaba arkadaslar şimdi bi nissanı adam ettikden sonra elimde bi 80 MK1 GTİ Motorlu bi Golfümüz var. inş. iyi olucak an ve an resimlerini cekip bi belgesel gibi yapıcam bu seferneyse bunu ilerleyen gunlerde paylaşırız da şidmi bana acil olarak - fiat palio - fiat doblo - fiat punto - fiat albea - clio symbol yanş bu tarzlarda ucuz otomobillerin '' sahibi olanlar yanlış anlamasın benim 2 tane doblom var '' konsol yani göğüs takımları lazım.bunlar hakkında bilgisi olan özellikle adana içinde olan arakdaslarım varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.eger deilsenizde ortalama fiyatları nelerdir yazarsanız sevinirim arkadaslar.saolun
__________________ Şehrin İçindeki Tüm Makas Atanları Ve Onlar Kadar Ne Kadar Varsa Hepsinin . . . |
| | |
| | #2 |
| Nazdrave.. |
fiatınkiler ona büyük gelmez mi ya ? bence işini bilen bir fiberci ile anlaşıp kendi tasarımınızı yapın sade ve güzel bişi çıkar ortaya.. araba modifiyeli olucak sanırım kendi konsolunuzun üzerine yağ basıncı vb göstergeleri rahatça monte edersiniz harika ötesi olur |
| | |
| | #3 |
| Yanlayıcı Kayıt Tarihi: 30-05-2008 Şehir: Türkiye Otomobil: MeganeIIDciDyn. |
bencede kendin yaptır daha güzel olur.
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #4 |
| lfs's ™∂яιƒт кιηg® |
doblo göğüsü yerine, sanayide bir fiber ustasıyla uygun miktara anlaş, aynen doblonun şekli gibi olsn, ama sonradan yapım olsn, ucuza yaptırırsan, doblonun sağ airbag yerine Soner'n dedigi gibi göstergeler koydurtabilirsiniz
__________________ ![]() |
| | |
| | #5 |
| Farkımız Olmalı ! |
aslında dogru ya hem kadranları ne biliyim yag basınc göstergesi devir saati vs.. sini de orataya aldırım falan mini gibi olur ama kendine has bi tarzı olr evet saolun ben ole yapayım ya bi fibercilere bakınayım bakalım ztn hemen hemen aynı tutar olsunda 3-5 fazla olsun ama kendine has olsun demi ![]() saolun arkdaslar
__________________ Şehrin İçindeki Tüm Makas Atanları Ve Onlar Kadar Ne Kadar Varsa Hepsinin . . . |
| | |
| | #6 |
| The Power of Dreams |
bencede kendin yaptır en iyisi
__________________ 5.500 rpm de HAYAT BİTER ; VTEC BAŞLAR |
| | |
| | #7 |
| onuratör |
valla palionun gögsü bayağı pahalı bakma sen palionunkine
__________________ 1.3 RUSTY |
| | |
| | #8 |
| naturally aspirated only |
fiberden yaptırmak en mantıklısı gibime geliyor
|
| | |
| | #9 |
| onuratör |
bnecede fiber iyidir, o orta halli ucuz yollu düşündüğün araçların parçası çok pahalı
__________________ 1.3 RUSTY |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| golf, göğüs, konsol, mk1, modifiye |
| Konu Seçenekleri | |
|
|