"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-05-2004 Şehir: - Yaş: 21 Otomobil: -
| Re: özel plaka
İzmir'de çok daha ucuza bulabiliyorsunuz, misal olarak adınız-soyadınızın başharfi XXX, polis vakfına 250lira bahışla veriyorlar, hem de paranız iyi bir yere gidiyor
__________________ Şiddete Meyalim Vallahi Dertten |
| | |
| | #22 |
| CC coming soon!! Kayıt Tarihi: 10-02-2006 Yaş: 21
34 cem 01 arkadasimda war..bmw 525 te..3-4 sene ewwel hurda bi arabadan 2 milyara almisti..
|
| | |
| | #23 |
| ERK & ZRK | Re: özel plaka
arkadaşlar peki bu plakayı herhangi bir araçta bulduktan sonra alım işlemleri nasıl oluyor?bilen varsa eğer bir yardımcı olabilir mi?
__________________ Forever ALONSO Forever RENAULT F1 TEAM |
| | |
| | #24 |
| Aktif Üye | Re: özel plaka
daha yeni araç aldık S plakaya 200 ytl SS e 500 ytl istedikler...
__________________ |
| | |
| | #25 |
bir de merak ettim, konunun sahibi arkadaş alabildi mi acaba CEM plaka? (3 sene önce)
| | |
| | #26 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 08-03-2007 Şehir: Tokyo Yaş: 24 Otomobil: Caterpillar 797
önceden plakaya sahip olan aracın il dışına nakli(satışı) yapılıyo yada kullanılmayan bi araçsa hurdaya çıkartılıyo. istenilen plaka boşalıyor haliyle. sonra alıyosun kendi aracına. ama baya masraflı oluyo bu işler. noter, muameleci zart zurt 1000-1500 lira civarı masrafı olur toplam. eğer kendi aracınız 0 değilse onun da nakilleri oluyo tabi, o zaman da bi plaka için abartı bi rakam çıkabiliyo
|
| | |
| | #27 |
hadi yaa, yani başka bir arabadan plaka alabilmek için o aracın işlemleryle uğraşıyoruz baya.
| | |
| | #28 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 08-02-2007
tabi uğraşılıyor. o aracın üzerindeki plakayı durduk yerde boşa çıkaramassın. dayımın oglu aldı c200 e cem plaka muameleci buldu. bildiğim kadarıylada cem08 boşta şuan. ne kadar dogru bilmiyorum ama emniyette bir görevli ayırmış bu plakayı. aynı kişiden hatır yoluyla almış bizimkilerde kendi plakalarını.
|
| | |
| | #29 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 08-02-2007
benim öyle bir şansım yok malesef. adım tolga bir plaka almaya kalksam 1 trilyon tlg plakalar![]() ![]() |
| | |
| | #30 |
| Valerio | Re: özel plaka 3gun once aldım bir plaka 06 GAZ... tam gazcı genclige göre ekstra para vermedne sadece 17 ye 2 plaka bastırdım o kadar
__________________ I ** JUST ONE... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|