"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member |
Arkadaşlar, Türkiye'de aracını kiralayıp bulgaristan'a geçip gelebileceğimiz bir oto kiralama firması biliyor musunuz ? Avis ve Budget olmaz dedi.. Tek tek arayıp araştırmaktansa sizlere sorayım dedim. İlginize teşekkürler.
|
| | |
| | #2 |
| Senior Member |
yardım lütfen |
| | |
| | #3 |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt
|
Türkiyeden kiraladığın bir araçla yurt dışına çıkış yapamazsın o yüzden hiç araştırma
__________________ ![]() Mapped by StLegaL |
| | |
| | #4 |
| Senior Member |
Sahibinden kiralanan(?) araçla olur mu acaba?
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #5 |
| ask; sari lacivert... | noterden kullanma belgesi alinir!
__________________ opel corsa toyota corona ![]() ![]() |
| | |
| | #6 | |
| Senior Member | Alıntı:
Çok saçma ama Avis diyorsun 124 ülkede şubesi var ama bir işe yaramıyor tüm dünyaya yayılmış olması Noterden kullanma belgesi nedir acep anlamadım? | |
| | |
| | #7 | ||
Alıntı:
Saçmalığın daniskası..
| ||
| | |
| | #8 | |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt
| Alıntı:
__________________ ![]() Mapped by StLegaL | |
| | |
| | #9 | |
diyorum buradan uçuyım bükreşe alıyım arabayı sofyaya geçiyim orada bırakıyım ona hayır diyorlar | |
| | |
| | #10 |
| Benelux ülkelerinde (hollanda-belçika-luxemburg-fransa) arasında bu dediğin yapılabiliyodu.Belçikadan kiraladığımız arabayı hollandada bırakmıştık Europcar'ın farklı şubelerine
__________________ ![]() Mapped by StLegaL |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|