"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| AhMeT | opel meriva için sisfarı en ucuz nerede
evet beyler opel meriva için sis farı en ucuz nerededir internetten satış yapan biryer biliyormusunuz servise sordum çiftine 175 ytl dediler
__________________ team makara group A.Ş ![]() |
| | |
| | #2 |
| The Economist Kayıt Tarihi: 14-04-2005 Yaş: 25 Otomobil: Yaris TS VVT-I
|
internette bulamazsın ama çıkmacılarda mevcut. en uygunda oralarda bulursun 90-80YTL civarına çıkmasını alabilirsin.
__________________ |
| | |
| | #3 |
| AhMeT |
bu ne ya altı üstü bi sisfarı alıcaz 80-90 liraya ben komple egzos alıyom mahalle dinliyo walla neyse ben yine bi sanaiiye gitcem gibi görünüyor ama düzcedede çıkmacı yokki olsa bile nerde merivanın sis farı
| | |
| | #4 |
| . . . . . . . . . . . . . |
asıl honda filan sahibi olsaydın serviste bi sis farı fiyatı sorsaydın 900 milyon gibi rakamlar cıkıyo ortaya araba parası |
| | |
| | #5 |
| ahternativeاختر Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Yaş: 24 Otomobil: tdı
|
bence orjinal parça için fiyat çok iyi ayrıca orjinal sis farını dışarda bulabileceğini zannetmiyorum "barutçu"nun dediği gibi çıkmacılar dışında
__________________ اختر اختر sevdaRlandım |
| | |
| | #6 |
| FRKN Kayıt Tarihi: 15-01-2008 Şehir: istanbull Otomobil: honda civic,vw touran
|
bilseydim bende vardı kaza yaptığımda komple ön değişmişti 2 hafta önce attım gerçi bi tanesinin içi erimişti
__________________ FRKN TKFDN |
| | |
| | #7 |
| mutluluklar komada... |
polis amcalar öpüyo korkudan taktırmıyorum |
| | |
| | #8 |
| AhMeT |
| | |
![]() |
| Bookmarks |