"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Senior Member | Re: online araba için ses sistemleri satan adres?
2 hoparlör derken.. Simdi bn hafta ici ön kapılara kicker k5652 mid alıcam.. Arka kapılara da Infınıty Referance die bisi alıcam 13 cm. Anfi de FXA102 2 kanal.. 4 hoparlör edıo ama :? |
| | |
| | #12 |
| pro skater Kayıt Tarihi: 07-09-2004 Şehir: Bolu Yaş: 24 Otomobil: mondeo
| Re: online araba için ses sistemleri satan adres?
o şekilde de bağlanabilr ama bu sefer güç değerlerini (rms) iyi hesaplamak lazım. yada 4 kanallı bi amfi almak lazım
|
| | |
| | #13 |
| Cabin Crew Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Saitama / Japan Otomobil: Clio Sport | VDA 99
2/3/4/5 Kanal anfiler 1 RCA Kablosu sağlı sollu olarak ayrılır fakar 1 RCA kablosu 1 Kanal olarak düşünebilirsiniz. 2 Kanal bi anfide 2 hoperlor bağlanır genelde, ama extra olarak bassı da paralel olarak bağlayanlar oluyor. 3 kanal anfi ise 4 kanallı anfilerin rear kısmı köprülenerek tek bir çıkış haline getiriliyo buna bass bağlanarak 2 çıkışın vericeği gücü tek bir çıkışta veriyor ve genelde 3. çıkışın frekans ayarlarıyla oynayıp basın sertmi, yumuşakmı uzunmu, kısamı vurucağı ayarlanabiliyor. 5 kanal anfide 4 komp 1 bass için oluyor benim bildiğim ama daha önce 5 kanal bir anfi hiç kullanmadım.
__________________ |
| | |
| | #14 |
| Senior Member | Re: online araba için ses sistemleri satan adres?
hmm..Tesekkur ederım.. o zaman 2 kanal anfı almak yerıne 4 kanal daha ıyı bı secım olucak performans acısından..tesekkur ederım |
| | |
| | #15 | |
| pro skater Kayıt Tarihi: 07-09-2004 Şehir: Bolu Yaş: 24 Otomobil: mondeo
| Re: online araba için ses sistemleri satan adres? Alıntı:
| |
| | |
| | #16 |
| HkN&BhR Kayıt Tarihi: 10-04-2005 Şehir: İstanbul-Bahçeköy/ Sanayi Mahallesi Yaş: 26
bence onlıne mağazalar yerine biraz araştırın.. genelde oralarda ürünler pahalı olurlar.. karar sizin
__________________ O Şimdi Asker- İzmir Gaziemir Ulş. Okulu Bitti Afyon İkmal K.lığı Revir. Sıhhıye Er Land Ambls Sof. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|