"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
|
distribütör var ama bir tuhaf. avans vermek mümkün olmayabilir.
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
| | #12 | |
| Pişman Değilim | Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #13 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
|
varmı bildiğiniz site? benzinde problem yok doğru. ama gaz daha hassa ayar gerektiriyor ondan belli oluyor ateşlemedeki sıkıntı. allah bilir bu orijinal kablodur 200000 km de.
| | |
| | #14 |
|
ne saçma iş anlamadım. istanbuldaki toptancılarda bile yok ki ankarada bulamadım zaten. 50 dolar civarı satılmış ama kalmamış dedi. kesin nissan servisleri almıştır ki farları stopları vs öyle yapıp sattıklarını gözümle gördüm. inşallah batar gidersin türkiyede nissan. nissan servisine sordum stoğa bakmak lazım yoksa 2 ayda ancak gelir dedi adam. 200 ytl civarıymış. amerikan sitesine sordum 54 dolarmış ama uluslararası yolmıyorlar birtek ebay de bir adamda var o na sormak lazım. bosch sadece avustralya için üretmiş bizde yok, ngk da yok, denso nun satıcısını bulamadım zaten. tükürdüğümün işi.
| | |
| | #15 |
| Mercedes conecto 0345 Kayıt Tarihi: 18-03-2005 Yaş: 25 Otomobil: Volvo S40 T4
|
evet bosch,nissan için buji kablosu üretmemiş.Bosch da yoksa işin zor malesef. Aracın galiba 6 silindir,kaç kablo kaç bobin var? Belki şaşmazda yada iskitlerdeki japon parçaçılarda bulunur.Oralara sorabilirsin. Onlardada yoksa bence ebay den getirtmen daha karlı olur gibime geliyor. Ama parça sıfır olmalı,çıkma parça senin işini görmez. |
| | |
| | #16 |
|
şaşmazda yok. bu arabada distribütör var tek bobin olmalı. ebay den gelince taşıma 115 dolar tutuyor mal 50 dolar. zaten buradan alırım o paraya. bulabilirsem turkmenistandan almaya karar verdim orada bolca benim arabamdan satmışlar. geçen gittiğimde görmüştüm.
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|