"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
| Nissan buji kablosu ,bosch buji kablosu kaliteli kablo
nerede bulunur? yan sanayi ile işim olmaz. bosch car care ler satarmı mesela?
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
| | #2 |
| wild wide bang :) Kayıt Tarihi: 18-02-2008
|
bosch ürünlerini tabi ki bosch car servicelerden temin edebilirsin. gelişmiş bi ağları var gittiğin yerde olmasa bile stokta başka bayilerdeki stok durumundan görüp isteyebiliyorlar ama senin buji kablosunun ürün kodunu bilmen ve temin etmek istediğin yere o kodu söylemen gerek başka türlü bulamıyorlar parçayı
__________________ Hayata pause ... |
| | |
| | #3 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
|
gene iş başa düştü yani..
| | |
| | #4 |
|
yan sanayisi yok yada imkansız gibi birşey bulması. 60 ytl civarı. orijinali 160 ile 200 arası. japonyadan geliyromuş 24 günde git allasen ya
| | |
| | #5 |
|
yan sanayi diyip küstürme kendini lucas marka çok güzel kablolar var yani ipek sargılı filan olanlardan bence soğuk durma
| | |
| | #6 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
|
heheh ![]() misfire yapıyorsun dimi gaza yüklenirken LPG ile ![]() 6 ayda bir buji değiştir tavsiye ederim. kablonun kalitesine takılma ben hala orijinaliyle gidiyorum ama ohm direncini ölçüyorum 1 tanesi şerefsizlik yapıyor sanırım değiştireceğim.
__________________ |
| | |
| | #7 |
|
ya bu lpg de gaza yüklenince benzine geçme olayını nasıl beceriyolar bende onu anlamıyorum benim jipe veya bmw ye binen herkes aynı şeyi soruyor benzine kaç devirde geçiyo veya ne zaman geçiyor gibi 4.6 v8 geçmio benzine de bu 1.4 1.6 araba nasıl lpg den benzine geçiyor hiç kafam almıyor
| | |
| | #8 |
|
yok arkadaşlar benim derdim rölantide. yeni filtre aldıktan sonra hava fazla gelmeye başladı fakir karışım oldu sanırım. böyle oluncada rölantide titriyor motor, 15 20 sn sonra normale dönüyor. bujileri değiştirdim durum daha iyi oldu. ama yineden titreşim oluyor. özellikle rölantide gaz vermeden kalkınca daha belirginleşiyor. bakalım kablo bulabilecekmiyiz... dün tüpçüye gittim ayar yapsın diye bok etti bıraktı, evin önünde el yordamıyla düzelttim eski haline getirdim. tüketim değerleri zaten normal. gaza yüklenince ise hiçbir sorun yok. bence fakir karışım + eskiyen bir yada iki buji kablosu sorunu birlikte var.
| | |
| | #9 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
|
kablo diyorsan distribütör var demek biraz avans vermeyi deneyin 5 derece max.
__________________ |
| | |
| | #10 |
| Rs Kayıt Tarihi: 29-09-2005 Şehir: İstanbul Otomobil: Sierra 2lt modified
|
Kablo olup bobin olamaz mı Ahmet ? |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|