"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| naturally aspirated only | muayne istasyonları
arkdaşlar unonun ve saxonun muaynesi bitmiş cuma günü saxoyu muayneye götürmek istiyom ama nerede nasıl yapılır kaça yapılır hiç bir fikrim yok mecidiyeköy- yenibosna arasında biryerlede varmı bu istasyonlardan daha önceden muameleci yapıyordu her gören polis bzm muayneye sahte diyordu bide 200 ytl veriyorduk muameleciye ondan ben yaptırayım ddm yardımcı olursanz sevinirim habide saxoda modifiye varya sorun çıkartırlarmı egzost ve film yok ama Mesajı son düzenleyen dragsteer1982 : 09-04-2008 - 23:35 |
| | |
| | #2 |
| Çılgın Programcı Kayıt Tarihi: 17-06-2005 Şehir: istanbul Yaş: 22 Otomobil: VW T5 hiç kırmızı & Opel Combo CityPlus 1.3 cdti
|
önce vergi dairesinden temiz kağıdı al.... yangın tüpü vs.. tamamla.. film eksoz iptali yap... harç ne kadar öğren cebine koy.... ondan sonra sıraya gir kolay gelsin.... |
| | |
| | #3 |
| Fire Fighter Kayıt Tarihi: 08-02-2007 Şehir: İstanbul-Bakırköy Yaş: 29 Otomobil: Jeep Grand Cherokee 5.2 V8
|
egzos film vs yoksa bir sorun olmaz zaten..ilkyardım çantası yangın tüpü olsun yetiyodu sanırım..
__________________ |
| | |
| | #4 |
| naturally aspirated only |
egzost film yokta ınun dışında ne ararsan var
|
| | |
| | #5 |
| kırmızının hatrı var... Kayıt Tarihi: 09-04-2006 Şehir: istanbul Yaş: 24 Otomobil: 74 camaro - astra
|
en iyisi yaptırmayın |
| | |
| | #6 |
| Çılgın Programcı Kayıt Tarihi: 17-06-2005 Şehir: istanbul Yaş: 22 Otomobil: VW T5 hiç kırmızı & Opel Combo CityPlus 1.3 cdti
| daha kimse muayne sormadı daha en güzeli taa izmite gittim geldim vakti zamanına muaynesiz |
| | |
| | #7 |
| kırmızının hatrı var... Kayıt Tarihi: 09-04-2006 Şehir: istanbul Yaş: 24 Otomobil: 74 camaro - astra
|
ya bbüyük konuşmıyım ama kısacası muayne bende alerji yapıyo |
| | |
| | #8 |
| Member |
walla ben beylikdüzü muayene istasyonunun yanında çalışıyorum herşey paraya bakıyo ister aacı sokmadan yaptırrsın biraz daha fazla werirsin ister sıraya sokmadan yaptırırsın 20 lira werirsin weya paşalar gibi sıranı bekler yaptırırsın ama çok sorun çıktığını sanmıyorum parayı gösterdinmi her işin halloluyo... HERYERDE OLDUĞU GİBİ...
|
| | |
| | #9 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
tüv muabbetiyle ilgili kesin bilgisi olan biri varmı harbiden...
__________________ Team VW |
| | |
| | #10 | |
| Forever MB Kayıt Tarihi: 04-02-2008 Şehir: slovakia-banska Otomobil: 20O6 hdi
| Alıntı:
malatya olsa adamlar bide üstüne üstlük sana getirip werio muayene kağıdı ile birlikte istersen her tarafı film eksoz olsun | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|