"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 | |
| Member Kayıt Tarihi: 21-09-2007
| Re: Motor Silk Alıntı:
ses ,yakıt azalması, kompresyon, çekiş gücü artması ve bir dizi enteresan değişiklik. hemde ilk dakikadan başlamak kaydıyle. yeriniz uzak değil. karar verirseniz forumda aldığı sonuçları yazacak birine bizzat yardımcı olmak isterim. birde web siteleri genelde yıllık ve 6 aylık toptan mamul aldığından hala 2006 yı satıyor olabilirler. elbette çok fark yok ama Prof Dr Ali Erdemir in ürünü geliştirdiği ile ilgili yazıyı siteden okumuşsunuzdur. daha fazla yazmak uygun olmayabilir. iletişim bilgileri sitede var alieser | |
| | |
| | #22 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: E93, RRS, GP, E30
| Re: Motor Silk
yeriniz sanırım yakupluda gelip ordan alıcam bi ara zaten benim iş yerimde kıraçta ![]() mazot katkısı ve motor koruyucu alıcam fiyatlarda indirim yaparsanız bide benzinli bi arabamız var 2001 model mercedes e200 komp. ondada deniyicem benzin katkısı ve motor koruyucuyu |
| | |
| | #23 | |
gelmeden tlf bilgi verirseniz orada bulunurum.ilginiz için tekrar teşekkürler alieser | |
| | |
| | #24 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: E93, RRS, GP, E30
sitede tabi ki elde ettiğim şeyleri paylaşırım zaten burası bilgilerimizi paylaştığımız bi forum yakupludaki yerinizede geçmeden önce sizi arıyıcam
|
| | |
| | #25 |
| i-vtec Kayıt Tarihi: 11-09-2004 Yaş: 20
merakla beklıyorum sonucları!! bende bu urunun benzınlı arabalarda gerceklestırdıgı faydaları merak edıyorum?performans artısı ve yakıt tuketımıne mı etkı edıyor?seste bı deısıklık yaratmaz sanırım benzınlı aracta... Mesajı son düzenleyen cnzdmr : 27-09-2007 - 04:10 |
| | |
| | #26 | |
-yakıt tasarrufu ( uygulamaanından 2500 km ye kadar artan şekilde) -ses olmasada titreme azalması (buna keyif deniyor) -ani ivmelenme(kırmızı ışıklarda kalkarken plaka reklamı )-motor ve parçalarının ömrünün uzaması -varsa yağ yakma (sibop yollukları hariç) -kışın veya yazın sabah ilk çalışmada kolaylık -sabah ilk çalıştığında gelen (geliyorsa tabii) etek sesi kesilmesi. ....gibi ilginiz için şimdiden teşekkür alieser | |
| | |
| | #27 |
| i-vtec Kayıt Tarihi: 11-09-2004 Yaş: 20
ben tesekkur ederım beklemem lazım ozaman bıraz 10bın km ye kadar |
| | |
| | #28 | |
alieser | |
| | |
| | #29 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
Bende saşırmak isteyenleri sert rodaja davet ediyorum
__________________ |
| | |
| | #30 |
söylediklerinize itimat etmemdeki bir diğer sebep te tarzınız. cümleleriniz eleştirel de gelse olumlu kokuyor. insanı itmiyor. bu karşılama için teşekkürler. ilk yoğun gün için iyi geldi alieser |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|