"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #41 | |
| Justin Timberland Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 24
| Alıntı:
sadece trafik şubesinden veriliyor diye biliyorum dolu oldugu zaman yinede muayene ediyorlar muayene edildigine dair bi kagıt veriyorlar. sen daha sonra gidip ruhsatını alıp o kagıtla gelip yeni ruhsata muayeneyi yazdırıorsun muayene istasyonları civarında çok sahteci oldugunu duydum patates baskı hikayeleri falan ben şahsen cesaret edemezdim güvenmezdim onların verecegi ruhsata | |
| | |
| | #42 |
| DeViL^^ |
Çorbayı hazırla gerisi kolay kenara çek ruhsatı yolla muayne yapan adam muayne ediyomuş gibi dolduruyo hepsi şebeke ne haltlar dönüyor
__________________ mAY |
| | |
| | #43 |
| Eski ama aktif olmayanÜYE Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Bursa Yaş: 28 Otomobil: Ford Ranger 4x4 XLT 07
|
Bu tüv geldi iyi oldu yollardaki hurda otolar.. Katil kamyonlar .. Vs.. Onlardan kurtulacaz ![]() Bide Almanyadaki sistem geldimi süper olur.. Yaptığın her türlü değişikliği ruhsata işletiyorsun Standartlar dahilinde uygunsa sorun olmuyor.. Umarım gelir aynı sistem..
__________________ |
| | |
| | #44 |
| DeViL^^ |
burası türkiye gene sorun çıkarırlar
__________________ mAY |
| | |
| | #45 | |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 28-10-2008 Şehir: bursa Otomobil: chreysler
| Alıntı:
ama o belgeyı vermıyorlar daha | |
| | |
| | #46 | |
| Yanlayıcı Kayıt Tarihi: 30-05-2008 Şehir: Türkiye Otomobil: MeganeIIDciDyn.
| Alıntı:
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() | |
| | |
| | #47 |
| RadyoaktifİletişimBünyesi |
suankı muayene sartlarında arabayı goturup kesınlıkle muayeneden gecıremezsın, eskısı gıbı ruhsatla halletmek lazım ama tanıdık ve bıraz para parcalanmak lazımdır gıbıme gelıyor.
|
| | |
| | #48 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
|
geçiren geçiriyor muş. ilk ağızdan duydum ben.
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
| | #49 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
| temel şeylere baksalar aslında yeterli olurdu... şahin e takılan doğan tamponuna laf eden söktür diyen sistemde birşeyler yanlıştır bence. sonuçta aynı araba.
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
| | #50 |
| lacetti cihan |
yaw bu patates baskıcılar kafa karıştırıyor ulan bi de vercez çorbayı sonra herif sahte imzayla göndercek bizi sonra keko gibi trafikten mi duycaz sahte olduğunu ,.D: ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|