"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| DeViL^^ |
merhaba arkadaşlar 2000 model toyota corolla aracımın muayne zamanı geldi . Yeni muayne kuralları yürürlüğe girdimi aracımı sorunsuz muayene ettirebilirmiyim ben beylikdüzündeki muayene isasyonunda yaptırıyorum araçlarımı arabamda gôze çarpan 2 tane hks egzost, 18 jant kaputun altında kule gergisi ve itg açık hava filtresi,kabinde:büyük devir saati,sol direkte 3 lü pod, monza koltuklar vs.vs, şimdi adamlar bunları görünce böyle olmaz normal haline çevir getir dermi, önceden bu şekilde hep sorunsuz muayene ettirdi, şimdide aynı şekilde olurmu , Sizler MODİFİYELİ aracınızı ,Nerde nası muayene ettiriyosunuz.
__________________ mAY |
| | |
| | #2 |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
|
hıc bır fıkrım yok ben orjınal aracımı bıle sorunlu muayene ettırıyorum motor numarası hava fıltresının altında ımıs adamlar bana en son hava fıltre kısmını komple soktur gel dedıler de zor ıkna ettık
|
| | |
| | #3 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 20-05-2006 Şehir: istanbul Otomobil: "09 red lancer
|
modifiyeli aracı hiçbir şekilde geçiremezsin...bu yeni açılan istasyonlar çok kıl mış.. ruhsatı verip halletmeye çalış arabayı götürsen zaten geçmeyecek..
__________________ |
| | |
| | #4 |
| DeViL^^ |
Diğer arkadaşlarımız nası yaptırıyo acaba modlu arabalarını.
__________________ mAY |
| | |
| | #5 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 22-01-2008 Şehir: İstanbuL Yaş: 22 Otomobil: megane ıı
|
arabanmı var derdin var ya |
| | |
| | #6 |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt
|
Pm at cepten görüşelim Mehmet hallederiz
|
| | |
| | #7 |
| DeViL^^ |
Tamam xor kardeşim sen cep nonu pm at bana ben akşam seni ararım 1-2 tanıdık bulduk ama teklifleri değerlendirelim - bAŞKA TAVSiye ve önerisi olan.
__________________ mAY |
| | |
| | #8 |
| Member Kayıt Tarihi: 31-03-2007
|
araba gitmiyor ruhsat gidiyordu öyle yaptırmanı tavsiye ederim diğer türlü muayeneden geçmen çok zor şans yani
|
| | |
| | #9 | |
| beni unutmaın geri döncem Kayıt Tarihi: 17-01-2008 Şehir: - Otomobil: -
| Alıntı:
![]()
__________________ '' BİR SANA DOYAMADIM BİRDE SABAH UYKUSUNA ''! | |
| | |
| | #10 | |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt
| Alıntı:
patates baskı falan değil harcı vs herşeyi yatıyo | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|