"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 07-06-2004 Yaş: 28
|
Selamlar, 1.8 A3 aracımıza 225/45/17 Michelin Pilot Sport lastik almaya karar verdik. İnternetten fiyat araştırması yapıp bulduğum bir listede 290milyon fiyat vardı. Daha önce lastik aldığımız bi yere telefon açınca da aynı fiyatı aldım. Şimdi bu lastik fiyatları her yerde fiks midir yoksa bulabildiğim kadar bayiyi ariyip en ucuzunu bulma şansım var mıdır? |
| | |
| | #2 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 20-12-2004 Yaş: 29
| Re: michelin lastik fiyatları
tanesine mi bu fiyat ?
|
| | |
| | #3 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 07-06-2004 Yaş: 28
evet tanesi 290ytl+kdv
|
| | |
| | #4 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 27-04-2004 Yaş: 32
cok daha iyi fiyata 235 40 17 bf goodrich var tavsiye ederim
|
| | |
| | #5 |
| MAZDA & CENK Kayıt Tarihi: 03-03-2005 Yaş: 38
Bostancı'da lunaparkın arkasında AKIN LASTİK'e uğrayabilirseniz Hakan İLBAN Bey'e Cenk Bey'in tavsiyesi ile geldiğinizi iletirseniz uygun bir fiyat verecektir.Ayrıca Googrich de tercih edebilirsiniz.Michelin'in segment markasıdır.Aynı fabrikadan aynı kalite standartlarında çıkıyor.Bunun yanında Nıkian da iyidir.Hem yumuşak hem de diş kalınlığı fazladır.Toyo düşünmezmisiniz bilmiyorum ama şu an ben 215x40x16 kullanıyorum.Gayet iyi bir performansı var.Marka bilinirliği yüksek olduğu için boşuna fazla ücret ödemeyin drim.Yine de siz bilirsiniz.Akın Lastiğe mutlak uğrayın.Memnun kalırsınız.
__________________ 323 MAZDA SEDAN METALİK AÇIK MAVİ - CENK |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|