"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Member Kayıt Tarihi: 18-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 27 Otomobil: 740ia-imprezaGT-astraGsi-caravelle174psi-alfa156 1.6-passat1.9tdi-çok yakında trans-amws6 | Mat boya
Arkadaşlar 96 Impreza Gt kullanıyorum boyası biraz kötü olduğu için mat siyaha çevireceğim.Ankara'da bu işi iyi yapan birkaç yer biliyorum ama boyanın nasıl yapıldığı ile ilgili bilgi almak istiyorum.
|
| | |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 12-06-2006 Şehir: Ankara Yaş: 26 Otomobil: Applause |
arabanın kendi rengi ne acaba?..boyanın nasıl yapıldığı diye bişey, aynı fırında boyanıyo işte bi farkı olmaması lazım.
|
| | |
| | #3 |
| Member Kayıt Tarihi: 18-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 27 Otomobil: 740ia-imprezaGT-astraGsi-caravelle174psi-alfa156 1.6-passat1.9tdi-çok yakında trans-amws6 |
Yani arkadaşım farklı bir boyamı kullanılıyor yoksa sadece cilalanmayıncamı mat oluyor.Dayanıklılığı normal boyadan farklımı çizilme açısından soruyorum.Ruhsata ayrıca işletmem gerekirmi?
|
| | |
| | #4 |
| '95 |
boyayı parlak-mat gösteren verniğidir.mat vernik atılır mat olur.
__________________ * Renault Clio B Phase II 1.4 16V Dynamique **Grank değil,KRANK! |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|