"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 20-05-2006 Şehir: istanbul Otomobil: - | Re: Marka Ürünleri(t-shirt, mont vs)
hangi adidasta nerdeki ?
__________________ ![]() |
| | |
| | #12 |
| Davaggio Kayıt Tarihi: 07-03-2007 Şehir: Istanbul / Antalya Yaş: 20 Otomobil: Volvo S40 2000 Beyaz | Re: Marka Ürünleri(t-shirt, mont vs)
Benim bildigim speedcity'de mercedes renault ferrari ve bmw urunlerı satılıyor... Adres: Korukent Sitesi Levazım Mahallesi Açık Havuz Altı Büroları Levent/Beşiktaş/İstanbul Tarif : Korukent Bowling Karşısı Tel : (0212) 275 17 99 |
| | |
| | #13 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 06-08-2004 | Re: Marka Ürünleri(t-shirt, mont vs) valla 2 gün önce taksim adidasta tüm ürünler mevcuttu porsche nin galiba tek taksimdeki şubesinde var şuanlık tam bilmiyorum
|
| | |
| | #14 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 20-05-2006 Şehir: istanbul Otomobil: - | Re: Marka Ürünleri(t-shirt, mont vs)
tamam saol bizim burda fabrika satış mağazası var bi bakim ordan.
__________________ ![]() |
| | |
| | #15 |
| Bu mudur? | Re: Marka Ürünleri(t-shirt, mont vs)
Yetkili servislerde showroomlarda vardır,yoksa bile az bir kaporayla katalogdan beğendiğin ürünü istetebiliyorsun ben mesela peugeot'un golf ürünlerinden şapka ve havlusunu istedim.markaların internet sayfalarından aksesuar butik kısmından ulaşabilirsin istediğin ürünlere.
|
| | |
| | #16 |
| isos Kayıt Tarihi: 15-07-2008 Şehir: istabul Otomobil: honda civic | ferrari marka
selamlar ben ismail forumda yeniyim, tekstil ile uğraşıyorum da geçen senelerde bir mesaj gördüm ben de ferrari nin tshirt ü var orjinal puma nın çorlu daki fabrikasından almıştım oradan alabilirsin hatta ben de var bir tane ben göndereyim sana ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|