"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 10-03-2005 Yaş: 37
| MAK Jant MAK jant , Voxx Matrix ,TSW Sting veya RAcing HArt Z5000 Cant modellerinden en azından birinin satıldığı yeri bilen var mı? Bilen bir arkadaş yardımcı olabilirse sevinirim.
|
| | |
| | #2 |
| Just Me | Re: MAK Jant
Bostancı özgü otomotiv... Ben ordan aldım MAK jantlarımı... ( Yer Tarifi : bostancı köprüsünde yukardan aşağıya doğru inildiği varsayılırsa, köprüyü geçtikten sonra yada geçmeden evvel "tam hatırşayamadım şuan" sağ tarafta... ) Saygılar...
__________________ Once Upon A Time There Was A Car Called GuK70.. |
| | |
| | #3 |
| GARFIELD | Re: MAK Jant
bostanci koprusunden asagi inerken 200 - 300 m asagida sagda
|
| | |
| | #4 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 10-03-2005 Yaş: 37
| Re: MAK Jant
Arkadaşlar çok teşekkür ederim inşallah bulurum yoksa yurt dışından getirtmekle uğraşacağım....hayırlısı.....
|
| | |
| | #5 |
| Jackass Kayıt Tarihi: 21-11-2004 Şehir: Yueseee Otomobil: Alman & Amerikan
Celica Turk, Celica'n kac model?
__________________ VW Touareg & Phaeton: Piece of junk |
| | |
| | #6 |
| E 4223 | Re: MAK Jant
göztepe oto lastik maklarımı oradan aldım. uygun fiyat. kadıköy istikametinde minibüs yolundan giderken göztepe civarlarında yol ortasında ki dükkan. Erhan die isim ver bişeyler daha yapabilirler. |
| | |
| | #7 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 01-05-2004 Yaş: 27
ayıptır sormasi kac inch jant aldin kac para?
|
| | |
| | #8 |
| MAZDA & CENK Kayıt Tarihi: 03-03-2005 Yaş: 38
Merhaba; Özgü Otomotivde fiyatlar biraz yüksek olabiliyor.Allessio - OZ gibi markaları düşünürseniz Bostancıda AKIN LASTİK'e uğrayın. Üst Bostancıda cadde üzerinde Kazasker mevkiinde ESTREMO TUNİNG - Candar Bey ile de bu konuyu görüşürseniz en uygun çözümü üreteceklerdir.Cenk Bey tarafından geldiğinizi eklerseniz ilk tanışmada faydalı olacaktır.
__________________ 323 MAZDA SEDAN METALİK AÇIK MAVİ - CENK |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|