"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| ...TeaM RiderS... Kayıt Tarihi: 07-04-2005
| Re: Lincoln Navigator Servisi...
İstanbul maslak da var bı tane ama adını hatırlamıyorum ![]() Ankarada da Tuna Garaj var |
| | |
| | #12 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
bursa-inegöl arasında bi rampa var.dün havada yagıslıydı.rampayı cıkarken arac bırden kayıp ortada yolu ayırıan bariyere carpmıs oraya carpıncada bırden ters tarafa yatmıs ve suruklenmıs baya. Hızlı da gıtmıyormus aslında ama yolda yağ varmış sanırım.Polisler oyle soylemiş. Araba pert e cıkmaz muhtemelen ama baya bi hasar var.aracın sag tarafı zaten komple ezik.cunku o tarafına yatmıs ve oranın uzerınde kaymıs.solda da ılk darbenın etkısıyle far tampon vs dagılmıs.sagda jantın bırı kırılmıs.kapılar falan zor acılıyor.sag tarafta camlar patlamıs. baya bı hasar var yani. Aksam resim cekemedim hava karanlıktı. PAzartesi cekerim. Mesajı son düzenleyen SmoKiNg ACE : 14-10-2007 - 09:39 |
| | |
| | #13 |
| TEK RAKİBİ KENDİSİ Kayıt Tarihi: 29-06-2007
çok geçmiş olsun olan mala olsun size birşey olmamışya
|
| | |
| | #14 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
evet tesekkur ederim.
|
| | |
| | #15 |
| Alcatraz Her Yanda ... Kayıt Tarihi: 26-01-2007 Şehir: İskenderun Otomobil: )
geçmiş oLsun Tayfun abi...
|
| | |
| | #16 |
| Re: Lincoln Navigator Servisi... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|