"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
| Lincoln Navigator Servisi...
Bildiginiz iyi bir servis varmi? istanbulda izmirde yada ankarada olabilir fark etmez... Ben birkac yer biliyorum kendi goturugumuz.. Ama daha iyisi varsa diye arastiriyorum... Gercekten bu tip ozel araclarda ustalasmis bi servis soruyorum... Cevap veren herkese simdiden tesekkürler... |
| | |
| | #2 |
| Facelift Operator Kayıt Tarihi: 09-06-2005 Yaş: 28
| Re: Lincoln Navigator Servisi...
istanbula gidin bence hangi servis nerede bilmiyorum ama en çok lincoln orda vardır en bol yedek parçada usta da.
__________________ |
| | |
| | #3 |
| GERMANIAC ÜYE Kayıt Tarihi: 01-10-2007
istanbula gidin,ata-car ve gökşenler servisi tavsiye ederim
__________________ |
| | |
| | #4 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
yüğüt bu bahsettiğin servisler nerde?
|
| | |
| | #5 |
| GERMANIAC ÜYE Kayıt Tarihi: 01-10-2007
maslak oto sanayi sitesinde
__________________ |
| | |
| | #6 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 03-03-2007
Akman Jeep'i tavsiye ederim kesinlikle, çok iyi anlıyor. Biz Grand Cherokee'mizi hep oraya götürüyoruz. Eskiden Chrysler'de çalışıyormuş zaten. Yeri Kadıköy/Acıbadem'de... |
| | |
| | #7 |
hımm saolun arkadaslar.bakalım yakında goturmemız lazım bi bakımdan gecmesi lazım.
|
| | |
| | #8 |
| Re: Lincoln Navigator Servisi... tam servis muhabbeti yapıyorduk. bugun arac takla attı saniyiye cektik. pazartesi istanbula giicek muhtemelen. Güzelim araba mahfoldu. cok moralim bozuk.
|
| | |
| | #9 |
| CaddeLaraTeam | Re: Lincoln Navigator Servisi...
aman geçmiş olsun resim warmı pert mi yoksa
__________________ |
| | |
| | #10 |
| Born in Sant' Agata Kayıt Tarihi: 24-01-2006
geçmiş olsun.naaptınızda takla attırdınız o arabaya ya kolay kolay takla atmaz o. ben bizimkilere soriiim yarın nereye götürüyolar lincoln ü.orasıı iyidir büyük ihtimalle.
__________________ Fix It Again Tony |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|