"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 06-08-2004
| Kırmızı Honda logosu?
arkadşlar orjinal kırmızı honda logosunu nerden alabilirim ? birde ortalama fiyatı nedir acaba..
Mesajı son düzenleyen TurboSerkan : 02-03-2008 - 12:17 |
| | |
| | #2 |
| bağa bişi olmazz |
orjinal oluyor mu? Ben millet boyuyor diye biliyorum.
|
| | |
| | #3 |
| silence woofer Kayıt Tarihi: 11-05-2007 Yaş: 22 Otomobil: E21
|
Honda Type-R serisinde Orginal olarak mevcut oluyor. belki hnda servisinden alabilirsin
__________________ |l|ll| |
| | |
| | #4 |
| YEaaH =) |
millet boyuyo ya bunu arkadaşım honda arabalarını bizzat arkadaşımla beraber boyadık öle satıldını bilmiyordum
__________________ ![]() |
| | |
| | #5 |
|
boya değil ya type-r larda olan kırmızı logo lazım bana boyayla falan uğraşamam.
|
| | |
| | #6 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 20-05-2006 Şehir: istanbul Otomobil: "09 red lancer
|
boya deil bi kere arkaya kırmızı folyo yapıştırıyosunuz ben civice yapmıştım çok acayip basit 3 4 dk sürmüyo. servisten alacaksın yada ebay den getirteceksin serkan 70 ytl yada 70 $ bi fiyatı var 2 adet fiyatı..
__________________ |
| | |
| | #7 |
|
iyi fiyatı varmış kalsın ozaman normal logo |
| | |
| | #8 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 20-05-2006 Şehir: istanbul Otomobil: "09 red lancer
|
araç ne ? civic mi ? civic se eğer arkadaki logonun arasına ip gibi bişey sıkıştır çek aşağı doğru yavaş yavaş ilk önce slikon peşinden vidalar çıkcak metre gibi bişeyle ölç yapıştır oraya üstüne logoyu koy istersen slikonla istersen sadece öyle bırak vidalar tutuyo zaten..
__________________ |
| | |
| | #9 |
| . . . . . . . . . . . . . |
ebay dan aldıklarınıza dikkat edin. resimleri iyi inceleyin orjinal olsun yoksa çakma yolluyolar arasına su giriyo logo kirleniyo kararıyo. yada servisten alın orjinali en güzeli |
| | |
| | #10 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
maslak çiftkurtlar honda da var. tabı ben sordugumda 2004 yılı idi... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|