"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 18-05-2008 |
hımm ben bişiler buldum ![]() maslak oto sanayii ye ait web sitesi var ![]() orda kardeşler oto da var ![]() Firma Adı : Kardesler Oto Faaliyet Alanı : Oto Motor Tamiri-Mekanik Sorumlu Kişi : Asir Ünsal Adres : Atatürk Oto Sanayi Sitesi 2.Kisim 31. Sokak No:1238 Maslak/ISTANBUL Telefon : (0212)276 64 41 --------------- Kardesler Otomotiv Firma Adı : Kardesler Otomotiv Faaliyet Alanı : Sorumlu Kişi : Nadya Garparidis Adres : 1. Kisim No: 246 Maslak-Ist. Telefon : 0212-276 44 41 E-mail : firma & kişi hakkında pek bilgim olmadığı için anca bu kadar :S ama google dan maslak oto sanayi die aratırsanız web sitesine ulaşa bilir firma hakkında bilgiye sahipseniz burdan buluna bilir die umut ediyorum ![]() €D!T >> ım firma adı kardeşler deil gençler oto bir kaç sitede daha var Tanzer beyin ismi Mesajı son düzenleyen crayexelans : 25-06-2008 - 15:17. |
| | |
| | #12 |
| huseyinnn |
arkadaşlar bahsettiğiniz cam filmi yapan yer gençler oto cam olmasın çünkü tanzerden falan bahsedilmiş bizzat bende orda yaptırdım arabamı ordan biliyorum hem maslak sanayide hemde levent sanayinin içinde yerleri var tanzerin cebi:05422507245 gençler otocam:0212 2687297 kolay gelsin |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| kardeşler |
| Konu Seçenekleri | |
|
|