"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Rott ;) |
abiler ablalar... benim 1951 Willysin direksiyonunda feci boşluk var...ben her ne kadar alışık olsamda babam zaptedemiyorum diyor...buradaki ustalar her ne kadar gel abi mercedes direksiyon kutusu takalım pamuk gibi olur deselerde orjinalinden şaşmak istemiyorum... burada orjinal direksiyon kutusu bulmam çok zor..bildiğim kadarıyla ankara da ordudan ihaleyle toplu yedek parça alanlar falan varmış... onlarda kesin vardır... bu sıralar ankaraya gitmem çok zor.. bu yüzden internet yoluyla veya en kötü ihtimalle telefon yoluyla görüşebileceğim ve elinde kesinlikle bu parçadan bulunan bir çıkmacı lazım... sizlerden ricam bildiğiniz tanıdığınız bu tarz parçacılar varsa e-mail veya telefonları..hatta elinde olupta satmak isteyen olursa daha makbule geçer ![]() ama kesinlikle orjinal olacak... ve sağlam olacak... sonuçta benim direksiyon kutumda sağlam..tek sorunu yarım tur boşluk var şimdiden herkese teşekkürler... |
| | |
| | #2 |
| Die S Klasse Kayıt Tarihi: 20-04-2007 Şehir: İstanbul/Kadıköy/Göztepe Otomobil: Mercedes Benz W140 300 SEL 3,2
|
Horoz Cemal (istanbul-kadıkoy) (0216) 363 87 37 ara ,bir caresine bakar cemal abi |
| | |
| | #3 |
| Rott ;) |
eyvallah abicim... bi arayayım...özellikle jiplerlemi ilgileniyor yoksa her türlü çıkma bulunurmu ?? |
| | |
| | #4 |
| kırmızının hatrı var... Kayıt Tarihi: 09-04-2006 Şehir: istanbul Yaş: 24 Otomobil: 74 camaro - astra
|
benim araçtada direksiyonda boşluk vardı e tabi 30 yıllık parça nede olsa ama problem direksiyon kutusundan değildi ,şu anda aklıma gelmiyor parçanın adı ama ön iki tekerleği birbirine bağlayan dönmesini sağlayan parça değişti onda boşluk varmış şu anda mis gibi sendeki problemde ordan olabilirmi acaba ?
|
| | |
| | #5 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
|
Aydın Çine snayii siyesinde iki kardeş var isimlerini bilmiyorum ama onlarda her türlü parçası var |
| | |
| | #6 | |
| Die S Klasse Kayıt Tarihi: 20-04-2007 Şehir: İstanbul/Kadıköy/Göztepe Otomobil: Mercedes Benz W140 300 SEL 3,2
| Alıntı:
genel olarak birseyleri yakarak ilerleyen herseyden anlar (ucak helikopter ofshore tekne yat gulet amerikan araba jeep off roader vs vs aklına ne gelirse ) | |
| | |
| | #7 | ||
| Rott ;) | Alıntı:
Alıntı:
çok teşekkürler abim yarın arayacağım... | ||
| | |
| | #8 |
| veritas lux mea Kayıt Tarihi: 13-08-2004
|
Özel Oto - Atilla Özel Ataturk sanayi sitesi 2.kısım 26. sokak no.997 Maslak, İstanbul 0212 2769295 - 96 Hangi ildesiniz acaba? |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|