"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder |
galyumu bulayımda önce o olmaz ise artık klasik usul asit ile deneyeceğim bu seferde her seferinde asit kullanılacak ve ısı ortaya çıkacak.
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
| | #12 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004 | Gönderiyim 2 kilo...
__________________ Team VW |
| | |
| | #13 |
| '95 | Asitle nasıl olacak bu iş..Döktür bakalım reaksiyonları.
__________________ * Renault Clio B Phase II 1.4 16V Dynamique **Grank değil,KRANK! |
| | |
| | #14 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder |
2Al+6HCl --> 2AlCl3+3H2 mol hacimlerini bilemiyorum birisi yardım etsin. ne kadar aluminyuma nekadar HCL lazım?
| | |
| | #15 |
| ÜzgünBakanÜye |
tartın bence sıcaklığa göre değişmez mi hacmi
|
| | |
| | #16 |
| '95 | H2 yerine süpriz bi şekilde su alabilirsin..söyleyeyim.
__________________ * Renault Clio B Phase II 1.4 16V Dynamique **Grank değil,KRANK! |
| | |
| | #17 |
neden su? aluminyum saf olmayacağı içinmi? formül doğru değilmi?
| | |
| | #18 |
bak şimdi.. aklımı bulandırdı gitti ya...
| | |
| | #19 |
| F0RUM ÖZEL SORUNLUSU |
hidroklorik asit (tuz ruhu) ve çinko (kuru pillerin dışındaki metal yada çatı aktaran kişilerin kullandığı plaka) yu bir birine karıştırırsan açığa hidrojen çıkar. tabi depolaması biraz zor, kibritle yanına yaklaşınca da güzel patlar
__________________ Aptalca Hayaller Peşinde Koşmayan Bir Kalp Gösterin, Ben De Size Mutlu Bir İnsan Göstereyim. |
| | |
| | #20 |
| '95 | 1- Bu formül sadece vakum atmosferde geçerlidir. 2- Alüminyum saf olmayacaktır.
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| galyum, maddesi, nerede, satılır? |
| Konu Seçenekleri | |
|
|