"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #41 | |
| indigo | Re: En Ucuza Modıfıye Parcaları sızce nerde Satılıyor..!! Alıntı:
aynen bahsedilen yerden bende 206 ım için ayarlı kanat almak amaçlı telefon açtım ve bana 350 milyon gibi bi fiyat solendi kesinlikle kazık otesi aynı kanat 250 milyona heryerde bende belki daha ucuzdur die oraya telefon etmiştim ama hüsranla karşılaştım teşekkürler...
__________________ | |
| | |
| | #42 |
| MAZDA & CENK Kayıt Tarihi: 03-03-2005 Yaş: 38
| Re: En Ucuza Modıfıye Parcaları sızce nerde Satılıyor..!!
Arkadaşlar; Estremo tuning/Kazasker Firma sahibi Candar KADIOĞLU,çok değerli bir arkadaşımızdır.Tuning sektörüne de gönül vermiş ve sürekli kendini ve şirketini geliştirmektedirTüm çözümleriniz için bu adrese yönelmeniz yanlış olmaz arkadaşlar.. Sevgilerimle, Cenk.
__________________ 323 MAZDA SEDAN METALİK AÇIK MAVİ - CENK |
| | |
| | #43 |
| renaultsport | Re: En Ucuza Modıfıye Parcaları sızce nerde Satılıyor..!!
bende tam estremo yazacaktım sanki fiyatları uygun gibi... |
| | |
| | #44 |
| GARFIELD | Re: En Ucuza Modıfıye Parcaları sızce nerde Satılıyor..!!
selam arkadaslar bencede estremo dan istediginiz parcalari temin edebilirsiniz candar arkadasimiz yukaridada denildigi gibi urun yelpazesini gun gectikce genisletiyor ben arabam icin yay aldim gayet memnunum ve fiyatlarida gayet uygun burdan candar arkadasima da tekrar tesekkur ederim ilgileri ve yardimlari icin |
| | |
| | #45 |
| MR EDITION | Re: En Ucuza Modıfıye Parcaları sızce nerde Satılıyor..!!
Off bazı arkadaşlar yine paylaşımcı ruhu ortadan kaldırarak ; indirim alırsın dalgasına "o gönderdi de! " Yok bu gönderdi de... kendine pay çıkarmaya çalışıyo ...Sonra bahsi geçen satıcıya gidecek diyecekki "abi ben sana adam gönderdim onu kaz gibi yol!! , bana indirim yap" yada daha komplike düşünürsek adamı yönlendirdikten sonra aricak satış yapan kişiyi şu kadar komisyon alırım bilmemne... Helal olsun herkez kekti zaten
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|