"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| Aktif Üye | Re: En Ucuza Modıfıye Parcaları sızce nerde Satılıyor..!!
maslak ile aksaray daki kira fiyatlarından haberin yok galiba.. maslak aksaraya nazaran daha uygundur |
| | |
| | #22 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 10-05-2004 Yaş: 31
| Re: En Ucuza Modıfıye Parcaları sızce nerde Satılıyor..!!
dogru maslak 500-600 mlyn sa aksaray 1000$ falandr yani,milleti şaşırtmayn en ucuz mal o malı türkiyeye getirendedir,ithalatcısı yani,bütün dergiler fiyatlar var aç tel pazarlık yap,hepsi bi yerde ucuz olmak zorunda degil,sonar teknoda ucuzsa, magnex powershopta,momo btg de falan...
|
| | |
| | #23 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 24-09-2004 Yaş: 22
yaa ben maslakta oyak sıtesınde oturuyorum kım maslak ucuz dıosa hayatının yalanını soyler hayatım gec tı orda buyuk markaları getırenler var onaları bulucaksın dısbırutorlerı mesela ben drıver seats de powershopta 300 dolar fıyat cektıklerı seyı 300 mılyona aldım aksarayda bıde hacı dede var aksarayda oda motorspor su shıft lıgt markası rpm yanı gosterge markası bıde monzanın dısbırutoru olması lazım ordada cok ucuz xtrem bıle boyle parcaları aksaraydan alır ama bursadada ımaj desıng var ondan ucuza ın pro bulabılecegınız yer yok cunku turkıyeye ılk geldıgı yer orası boyle ılk yerlerı ogrenmek lazım bunları soruorum sızlere sonarda ılk ya tekno ya gelıo yada hacı dede ye
|
| | |
| | #24 |
| Riverwind | Re: En Ucuza Modıfıye Parcaları sızce nerde Satılıyor..!!
beyler maslak ta da dukkanım var aksarayda gecen sene vardı fiyatlar birbirine yakındır... bilgilerinize... (hatta maslak biraz daha ucuz ama m2 oranından kapatıyor)
__________________ SONUNA KADAR ORİJİN MODİFİYE... |
| | |
| | #25 | |
| Justin Timberland Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 24
| Re: En Ucuza Modıfıye Parcaları sızce nerde Satılıyor..!! Alıntı:
ısık unideydim paso orda yaptırttım arabayı simdi isyerimiz aksarayda oldugu icin o civardaki yerlere bakıorum bence aksaray kesinlikle daha ucuz kalite farkkı vardır yoktur onu bilmem ama fiatlar bariz ortada m teknik tampon 250 den kapı acıolar maslakta aksarayda 100 milyon bide taksit yapıo adam... (tanıdıgın olur ucuz alırsın o baska ben 2 yerdede normal gidip fiat alıorum...) | |
| | |
| | #26 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: E93, RRS, GP, E30
st tuning ten fk marka ürünleri uygun fiyata alabilirsiniz mesela lexani marka janttan getiriyo onlar hiç uygun değil ama 3000 euro gibi uçuk fiyatları var ama jantlar bayağı güzel krom falan bide ufak ebat yok
|
| | |
| | #27 | |
| 34-YGJ-59 | Re: En Ucuza Modıfıye Parcaları sızce nerde Satılıyor..!! Alıntı:
![]() yaw o kadar ucuz fılan dıyosunuz da şu TEKNO OTO nun veya HACI DEDE nın adresını soyleyen olmadı daha. yerını ogrenıp gıdıp bır seyler almadan ucuz oldugunu nasıl bılıcezkı ??? ucuz - cok ucuz - en ucuz fılan dıyorsunuz. soyledıgınız yerın nerde oldugunu bıle bılmıyorsunuz. nerdeymiş. orda işte onun arkasında. o nedırkı ??? bırılerının takıldıgı yerın arka sokagı. ben bırılerının takıldıgı yerı nerden bıleyım yaw. gereksiz geyık yapıyorsunuz burda. su ucuz dedıgınız tekno otonun ve hacı dedenın yerını tarıf edın veya acık adres yazın veya telefonunu yazın buraya bızde bulalımda ucuzlugundan faydalanalım. bu tur yerler bırsey sattılarmı kart verırler musterıye. cıkarın kartı cebınızden de adresı telefonu yazın buraya. ucuz dıye soyleyecegınız yerın en azından telefonunu yazmayacaksanızda nıye bu topıke mesaj atıyorsunuz. LÜTFEN UCUZ OLDUGUNU İDDİA EDENLER YER ADRES VE TELEFON BELIRTSINLER.
__________________ | |
| | |
| | #28 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: E93, RRS, GP, E30
tekno oto - 0212 588 30 52 ercüment st tuning - 0212 671 10 51 vedat |
| | |
| | #30 |
| << Drift & Drag >> | Re: En Ucuza Modıfıye Parcaları sızce nerde Satılıyor..!!
Küçüklanga Cad. No35/A P.Kod:34300 Aksaray/İST Tel 0212) 588 30 52-79 Fax 0212) 530 72 13www.Teknooto.com Ercüment / Ümit Gerçekten Çok Hesaplı cennet den kubilay yada semih yolladı derseniz daha birşeyler yaparlar
__________________ 1/4 mile |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|