"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 24-09-2004 Yaş: 22
| Re: En Ucuza Modıfıye Parcaları sızce nerde Satılıyor..!!
tekno da sımonı var monza ınpro sonar vs vs mevcut bıde orda hacı dayı ondada bıton malzemem var hercesıt seyı bulmak mumkun ayrıca yed ın burosu bıle var aksarayda en ucuz yed bıle orda sızın onerılerınız nerelerı varmı DAHA UCUZU.....!!!
|
| | |
| | #12 |
| Justin Timberland Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 24
zaten aksaraydaki cogu tuning shoplar digerlerine gore baya ucuz ama herseyi bulamıosun ve hersey cok kaliteli deil bnm on tamponu cok guzel yaptılar ama boyası dandik cıktı mesela gidip boyatıcam kendim |
| | |
| | #13 |
| Aktif Üye | Re: En Ucuza Modıfıye Parcaları sızce nerde Satılıyor..!!
MaVeRiCk kAÇ Para verdiler sana reklam parası _?_
|
| | |
| | #14 |
ben yuzde 15 el sıkıstım :=)) temız para bmw manıac zaten on tamponu sen ordan alıp kendı boyacında boyatmalıydın bu boya ısı sansa gelmıo vallaha bence aksaray arastırılmadan parca alınmamalı bana 450 mıl cektıklerı monza koltugu 200 e aldım 200 dolar 150 dolar dedıklerı stopuda 200 aldım farkı gordum sizlerın tavsıye edıcegı yerler varsa oralarada fıyat soralım bızey almadan once |
| | |
| | #15 |
| 34-YGJ-59 | Re: En Ucuza Modıfıye Parcaları sızce nerde Satılıyor..!!
su tekno otonun tam yerını tarıf edermısınız. yada acık adresı varsa onu yazarmısınız ??? benım bıldıgım bır yer yok. sızın bıldıgınızden faydalanıcam.
__________________ |
| | |
| | #16 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 20-06-2004 Yaş: 26
nbaki 99 sti nerden buldun
|
| | |
| | #17 |
ya tam adres bılmıorum aksarayda oto parcacılarının bulundugu yere gıt orda kıme sorsan gosterır tam o hatunların musterı bekledıgı yerlerın arkası oluo burası :=)))
|
| | |
| | #18 |
| Aktif Üye | Re: En Ucuza Modıfıye Parcaları sızce nerde Satılıyor..!!
aksaray TEKNO OTO ..Ben bizzat şahit oldum driver's seat ta 300 milyon olan şey tekno oto da 120 dolardı |
| | |
| | #19 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: E93, RRS, GP, E30
aksarayda tekno oto ercüment abi diyelim 100 milyon kira veriyosa maslakta the driver's seat ahmet abi 1 milyar veriyo o aradaki farkta ordan kaynaklanıyo birazda maslağa con con tayfa geldiği için fiyatlar artıyo ondan aksaray makul kalıyo ama ben aksaraya arabamla giremiyorum polis emmi mimledi beni ne zaman gitsem aradaki fiyat farkını polise veriyorum |
| | |
| | #20 |
zuheheheh harbı yaaa hep o kavsakta beklıo oluyolar :=) haklısın yanı ama ben daha ucuz satan bı yer gormedım goren yada bılen varmı
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|