"Caddelerden Pistlere" | |
| |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Member Kayıt Tarihi: 02-04-2005 Şehir: ankara Yaş: 26 Otomobil: saxo VTS | eksoz sesini nerde yaptırabilirim merhaba arkadaşlar benim arabadaki eksozdan çok ses çıkıyo.rölantide bile ses veriyo performans eksoz var üstünde ses olayını ankarada nerde yaptırabilirim önerebileceniz bi yer varmı. |
| |
| | #2 |
| artı_caraudio | ses verıyo demıssın ondan sonra ses olayını nerede yaptırabılırım demıssın anlamadım valla acarmısın konuyu bıraz daha
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR |
| |
| | #3 |
| Member Kayıt Tarihi: 02-04-2005 Şehir: ankara Yaş: 26 Otomobil: saxo VTS | volkan tam açık yazamamışsam kusra bakma sesini kıstıracamda susturucu olayı nasıl yaptırabilirim diye iyi bi yer ankarada önerebileceğin |
| |
| | #4 |
| mutluluklar komada... | kat iptali falan varmı veya orj egzoz delik olabilirmi?? açıklarmısın
|
| |
| | #5 |
| artı_caraudio | ankarada yer bılmıyorum ama alacagın malzemenın adı slıncer olması gerek eghaustun ucuna eklenen bı aparat
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR |
| |
| | #6 |
| Artık 206 | şaşmaz oto sanayide 8.cadde 36.sok tı sanırım koç egsoz var nejat ustaydı heralde tam hatırlamıyorum ama... orası ii...proshopun olduğu sırada yani onun alt tarafında...
__________________ |
| |
| | #7 |
| Member Kayıt Tarihi: 02-04-2005 Şehir: ankara Yaş: 26 Otomobil: saxo VTS | kendi orjinal egzozu yok stell sport marka egzoz var üzerinde gimat oto sanayi sitesine gittim orda gösterdim ortaya bi susturucu atayım dedi ses kısılır dedi denedi hiç kesmedi. egzozu değiştirmen lazım dedi. çıkışa normal bir susturucu ucunada metal takayım dedi 100 milyona yaparım dedi usta. ortaya attığı susturucu iyi değildi herhalde ondan kesmedi. kaliteli bişey yapılırmıki.yada o egzoza silencer olurmu bugün bide şaşmaza gidebilirim dediniz yere gösterebilirim |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|