"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Bansızz Üye.. Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 22
| Cruise Control??
Arkadaşlar cruise control her arabaya takılabiliyormu yoksa ön hazırlık mı gerekiyor?Takılıyorsa nerede ve ne kadar cıvarına yapıolar?Arabam Fiesta Tdci Manuel.Öyle bmw tarzı hız artırıp azaltma fantazim yok sabitlese yeter..haergün otobandayım okul dolayısıyle çok gerekli..şimdiden thnxs.
|
| | |
| | #2 |
| The Pﮮäץboy | Re: Cruise Control??
hocam sonradan takmak pek güvenli değil bence...
__________________ Yarııııılllll..l..l..l..l... |
| | |
| | #3 |
| вεяάףυεĽ Kayıt Tarihi: 09-01-2005 Şehir: Istanbul Otomobil: Astra
| Re: Cruise Control??
Bazı arabalarda zaten alt yapısı oluyor, Örneğin Astralarda. Arabanda da böyle bir alt yapı olması durumunda düşük bir maliyetle taktırabilirsin ancak türk usulü bişey yaptırmayasın =)
|
| | |
| | #4 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
best servis (www.bestservis.com) abs bulunan tüm araçlarda oluyor hadise ... yaw bu mesajı silmek istemedm ben TC ile karıştırmışım bunu okumayn
__________________ Mesajı son düzenleyen Diesel kompressor : 17-12-2005 - 03:11 |
| | |
| | #5 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Olmaması için hiç bir sebep yok, elektro mekanik bir sistem, elektronik bir beyin ufak bir elektrik motorunu kontrol ediyor, gaz kelebeğine bağlı olan gaz teline paralel bir tel ile bu motor bağlanıyor. Sistem açıldığı zaman elektronik beyinden gelen veriler doğrultusunda bu tel ile gerekli gaz veriliyor... ![]() Güvenlik unsuru olarak gaz pedalı zaten serbest, ona basarak hızlanabilirsin, eğer araç manuel ise debriyaj pedalına basmak sistemi devre dışı bırakıyor, ve doğal olarak fren pedalına basmak sistemi devre dışı bırakıyor... Daha çok detay var tabi kabaca anlattım... Yurt dışında 120 küsür dolarlara universal CC setleri satılıyor..TRde uygulayan hiç olduğunu sanmıyorum, kitte yoktur, problem uygulamada çıkar, anlayan usta bulamazsın... Bide Üsküdarda oturduğunu yazmışsın, hız sabitleyecek yol İstanbulda nerde var yahu, bırak İstanbulu koca TRde böyle bir yol yok(yani böyle bir ek masrafa girmeye değecek kadar) ![]() Sistem Amerikadaki yüzlerce kilometre dümdüz giden yollar için düşünülmüş, Avrupada pek yaygın değildir...
__________________ Team VW |
| | |
| | #6 |
| •.•bla¢k®sinner•.• Kayıt Tarihi: 25-04-2004
gazın üzerine taş koydunmu tamamdır
__________________ çok eski üye |
| | |
| | #7 |
| D R a G T u N e R ! | Re: Cruise Control??
benim stiloda var, arabayı alalı 7 ay olacak nerdeyse bi kere kullanmadım.
__________________ L'amante Italiano reale ' D Я G ' |
| | |
| | #8 |
eheh hepinize bilgiler için teşekkür ederim.Ya üsküdarda oturuyorumda hergün sabancı üniversitesine gidip geliyorum.ekonomik olsun die basmıyorumda yani 100 km hızla 100 km gidiyorum ve bu durum bazen çekilmez oluyor. |
| | |
| | #9 |
| D R a G T u N e R ! | Re: Cruise Control??
valla araba kullanmayı seven biriysen inan gereksiz geliyor böyle seyler... ben otomatik vites arabayı da sevmem böyle cok teknoloji iceren seyleri de... yazın uzun yola tatile gittim, binlerce km gittim o zaman bile acmadım
__________________ L'amante Italiano reale ' D Я G ' |
| | |
| | #10 |
Abi gerekiyo be.Ben okula giderken biraz uykulu oluyorum saten.Dönerkende dersten çıkmış yorgun oluyorum.Arabayı kullanmayı tabi ki seviyorum ama belli bişeyden sora bayıyo.yani ayda 3000 km yapıom.üstelik şehir dışıda yok.Ya hızı sabitleyip gaz pedalına öylece yarım saat basınca ayağım yoruluyo nedense.oturma pozisyonumu biraz dikleştiriyorum arkaya insan binebilmesi için acaba ondanmı |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|