"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Guest
| Cooper mı Cooper S mi?
Kısa bir zaman içinde sadece araba almak için ve sadece arabanın aksesuar, modifiye, müzik tesisatı için elime yüklü bir para geçecek. Sizce coopermı yoksa cooper s mi? (ikinci el almayı düşünüyorum). Ayrıca body kit istanbulda nerelere yaptırabilirim hangi markaları nerede bulabilirim istanbulda. müzik tesisatı içinde herkes okçuyu söylüyor. Ne kadar iyi olabilirki? Ayrıca body kitleri nerde bulacağım hakkında link verirsenizde sevinirim. Şimdiden teşekkürler. (Her işi bilene sormak lazım). bb tuning de IBHERDESİGN marka bir body kit modelini beğendim. kaliteli bir ürünmüdür acaba. Link : BBTUNING MODİFİYE Mesajı son düzenleyen ahmetckr : 26-03-2008 - 20:09 |
|
| | #2 |
| ...PROF... Kayıt Tarihi: 27-01-2006 Otomobil: LEON
|
Yeni cooper s al tabiki ![]() Hamann'dan başkasıda yalan olur modifiyede...Tabiki bütçen müsaitse... motor modifiyesi + hamann bady kit...
__________________ ![]() |
| | |
| | #3 |
| Çılgın Programcı Kayıt Tarihi: 17-06-2005 Şehir: istanbul Yaş: 22 Otomobil: VW T5 hiç kırmızı & Opel Combo CityPlus 1.3 cdti
|
s tabikide....
|
| | |
| | #4 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 04-12-2007
|
tabiki s sorman bile hata cash varsa direk al derim ben ... hayırlısı olsn yinede
__________________ bazıları sarıp bazıları basıp geçer ama onlar ekip biçerler ... |
| | |
| | #6 |
| wild wide bang :) Kayıt Tarihi: 18-02-2008
|
hakkaten şu konuyu bende merak ediyorum biliyorum forumda bi kaç konu daha var bununla ilgili ama şu konuya biraz eğilelim ![]() ya şimdi soruya bende S derim de ama neden S ? S in artısı eksisi nedir arkadaşlar ?
__________________ Hayata pause ... |
| | |
| | #7 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 04-12-2007
|
sportu yani agresif kullanım gibi kullanım seklini temsil ettiği icin ve bizimde spor amaclı araba kullanmaya eğilimimz olduğu icin olabilir mi ? veya süper cooper süper de olabilir
__________________ bazıları sarıp bazıları basıp geçer ama onlar ekip biçerler ... |
| | |
| | #8 | |
| Senior Member | Alıntı:
S in tam olarak normalinden avantajları nedir? Varsa dezavantajları nedir?
| |
| | |
| | #10 |
| ...PROF... Kayıt Tarihi: 27-01-2006 Otomobil: LEON
|
cooper da SC yok başta ![]() tasarım olarak da cooper S de hava girişli ön kaput,arkada ortadan çıkış çift egsoz,standart 17 jantlar vs vs...
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|