"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder |
katkıyla olacak işmi? carbon clean yapılırken özel solüsyon ile araç çalıştırılıyor.
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
| | #12 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 09-04-2008 |
carbon clean düzenli olarak 25km de bir yapılması cok yaralıdır arabası sevenler saglıgınıda düşünmelidirler diye düşünüyorum |
| | |
| | #13 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23 |
ben öyle düşünmüyorum ![]() zira sorulara adam akıllı yanıt veren yok
__________________ |
| | |
| | #14 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 11-08-2004 Yaş: 22 |
fiat servisleri 50 liraya yapıyor dışarıda 80 e kdr çıkabilir fiyatı tabi fiat dışında bi arabaya yaparlar mı onu bilmem
|
| | |
| | #15 | |
| mutluluklar komada... | Alıntı:
![]() babam 2 sene evvel yaptırdı acayip performansı arttı. 2 yle zorla çıktıgı yokuşları 5 te rahat rahat çıkıyo | |
| | |
| | #16 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder |
enjektörü olmayan arabalar ne yapacak ?
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
| | #17 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 18-08-2008 Şehir: İstanbul Otomobil: Astra |
Değerli Arkadaşlar, Artık würth katkı maddelerini online olarak sipariş verebilirsiniz. Shop Wurth.com.tr Profesyonel Montaj Araç bakım ürünleri bölümünde benzinli ve dizel araçlar için benzin katkısı ve common rail katkı maddeleri mevcuttur. Denemenizi tavsiye ederim. |
| | |
| | #18 |
| Bulgarian Girls Fan:) |
Ben carbon clean in düzenli yapılmasından yana değilim öncelikle.Ancak bi anormallikler görürsem aracımda,o zaman yaptırırım. Karbon clean neden,ne zaman yapılır?Ne gibi sonuçlar ortaya çıkar.Öncelikle bunları bilmek gerekir bence. Yanma odasında kurum oluşumu nun en önemli 3 etkeni;Motorun yapısı+alınan yakıtın kükürt oranı ve tabikide kullanım.Bunlara motor yağıda eklenir ama bence hiç bi etkisi yok ![]() Yanma odasında oluşan kurumlanmanın bence en önemli nedeni motorun yapısıdır.gerek gördüğüm örnekler gereksede kendi yasadıgım olaylardan bunu cıkarabılıyorum. Eski tıp diesel motorlarda kurumlanma olayı yok denecek kdr azdır.Özelikle pompa meme teknolojisi kullanan makinelerde.yakıt ayrımı yapmayan bı makinedir.Yakıta burun kıvırmayan ![]() Çveremde gördügüm orneklerde bu sekılde.Rahat 300 k deviren makinelerdi bunlar. Ama günümüzdeki modern common rail ler daha hassastır örnek vericek olursam.307 ve 407 hdi kullanan iki arakdasımda kurumlanma problemi oldu(servisin koydugu tanı) daha 35 k da!Ve cevap olarakta eurodiesel kullanmamaları neden gösterildi.ANcak arabalrına hep eurodiesel koyarlardı ve gayet devirli kullanıolardı makineleri!Ülkemizde hep tartışılır,Yakıt kalitesi!Bence gayet kaliteli yakıtlar çıkıo son 8-9 senedir!Artık bi seviyeye ulaştı.Kötü demek yanlış olur Ve karbon salınımına da gayet iyi etkisi var,dogal oalrakta kurum olusumunu da engelliyor..Sonuç olarak,makinede herhangi bi anormallik yok ise,karbon clean yaprıtmada herhangi bi fayda görmüyorum.Zaten lastik havalarımız her zaman normal seviyede,hava ve yakıt filtreleri temiz tutup yagımızı zamanında değiştirirsek,Kurumlanmanın biras da olsun önüne geçebiliriz diye düşünüyorum |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|