"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 14-09-2007 Yaş: 24 | carbon clean
anadolu yakasında carbon clean yapan güvenilir yer tavsiyelerinizi bekliyorum. bide acaba 75000 deki benzinli motora yapılır mı? yapılırsa artısı eksisi ne olur? teşekkürler şimdiden |
| | |
| | #2 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23 |
ben yaptırma taraftarı değilim. onun yerine enjektörleri temizletmek ve kalibre ettirmek daha faydalı.
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 14-09-2007 Yaş: 24 |
neden acaba?
|
| | |
| | #4 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23 |
şimdi şöyle bu tamamen benim görüşüm; madem yanma odasında karbon birikimi 75.000 km dir oluşmuş bu artık motorun sıkıştırma oranına etkir.. sıkıştırma artar tabi bu dediğim dizel ile dah çok alakalı.. benzinli bir araçta o kadar kurum oluşacağını zannetmiyorum.gördüğüm örnekler var foruma üye bir arkadaşımızın octavia 1.9 TDi si hiç eurodiesel görmeden 360 küsür bin km yaptı ve performansı gayet yerindeydi ![]() hatta kendi deyimi ile "trafo yağı" koyduk onu bile yaktı bu motor dedi.. demek istediğim senelerdir katıklı benzin deyip dururlar.. 75.000 km de bence kötü bir durum oluşmaz motorda.. birde araç üzerinde orijinal katalizör olduğunu farzedelim bu karbon depoziti parçalanıyor mu yoksa yakılıyor mu ? parçalanıyorsa parçalar katalizöre takılırmı.. bunların cevabını bilmiyorum.. o yüzden sadece düzgünce yapılacak bir enjektör temizliğine sıcak bakıyorum.
__________________ |
| | |
| | #5 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder |
acaip faydalı bir işlem bence. hiçbir zararını görmedim yaptırdığım 3 arabada. ikisinde alt devirde güç artışı oldu. araçlarda uygulama yapıldığı km ler 100000 km civarındaydı.
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
| | #6 |
| Die S Klasse Kayıt Tarihi: 20-04-2007 Şehir: İstanbul/Kadıköy/Göztepe Otomobil: Mercedes Benz W140 300 SEL 3,2 |
231 000 deki arabama yaptırdım cokta iyi geldi |
| | |
| | #7 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 14-09-2007 Yaş: 24 | anadolu yakasında nerede var ki bu carbon clean?
|
| | |
| | #8 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004 |
bostancı sanayide bir çok servis yapar. ben de fiesta için araştırma dönemindeyim.. yaptırmasam mı.. hani faydalı kurum falan :d
__________________ www.otvyehayir.com |
| | |
| | #9 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder |
basarak kullnıyorsan ve aracın 50 60 bindeyse faydası olmaz. düşük devirde kullanılanlarda çok fark ediyor.
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
| | #10 |
| civil engineer |
Ben de yaptırmayı düşünüyodum ancak servisteki usta kendi servislerinde olmasına rağmen pek tavsiye etmedi.Bunun yerine depoya eklenen Würth marka katkı tavsiye etti.Yaptırsam mı yaptırmasam mı kafam karıştı açıkçası ![]() Shop Wurth.com.tr Profesyonel Montaj Mesajı son düzenleyen gatar : 11-06-2008 - 20:54. |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|