"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 | |
| 400D Kayıt Tarihi: 30-06-2005 Şehir: Gelibolu Yaş: 20 Otomobil: Golf V Captiva
Blog Kayıtları: 4 | Re: Camlara film yaptırdım. Adres: Alıntı:
__________________ Canon Nikon kardeştir, ayrım yapan kalleştir... | |
| | |
| | #22 |
| BABA | Re: Camlara film yaptırdım. Adres:
SAKIN AYNALI FLIM YAPTIRMAYIN IGRENC OLUYO YAPTIRDIM ORDAN BILIORUM |
| | |
| | #23 | |
| Gökhan Kayıt Tarihi: 30-04-2006 Şehir: KSK Otomobil: Vectra GT
| Re: Camlara film yaptırdım. Adres: Alıntı:
Aslında orta tonda yaptırmayı düşünüyorum (ön cam hariç komple) ama açık tona bile uyuzluk yapabiliyorlar ve camı cizerse dayanamam bende onu çizerim heralde.. Neyse saol yaptıracak olursam konuşuruz ozaman. Ruhsata işletebilme gibi bi lüksümüz yok deilmi | |
| | |
| | #24 |
| modifico mi bueno coche Kayıt Tarihi: 01-10-2005 Yaş: 22
| Re: Camlara film yaptırdım. Adres:
bence aynalı siyah film gayet yakışıo ornegin laciver veya mavi arabalara.. benim filmlerde aynasız duz siyah ama aynalı da fena diil.. |
| | |
| | #25 |
| OTO DERİ DÖŞEME | Re: Camlara film yaptırdım. Adres:
Sadece omegada olan iki film varki bunlarda sadece %7 oranında ayna var .Bu aynada sadece reflekte bazında koyulmuş bir ayna ve yaptığı iş ise aracın içine girmeye çalışan güneş ışınlarını reflekte edip aracın içine zarar vermesini ve aracın içinin minimumda ısınmasını sağlıyor.Diğer siyah cam filmleri gibi ısıyı çekmiyor .Bu ara nerelerdesiniz efendim ... |
| | |
| | #26 |
Hasan bu ara ben seni gördüm diyede geldim .Ben artık modifiyeye pek girmiyorum .Deri kaplama topiği ticari bulundu ve kapatıldı. Başka bir arkadaş gerekli olduğunu düşündü sanırım deri döşeme diye yeni bir topic daha açmış sadece bir soru sormuş ona cevap verdim ve devamıında hiç konuyla ilgili konuşmadım dahi ..Konuşursam ,konuyla ilgili bilgi filan verirsem ticari bulurlarda sonra adamın topiğide kapanır diye ilgilenmedim .Ben artık modifiyeye de pek girmiyorum telle konuşur görüşürüz arada uğra .. |
| | |
| | #27 |
| Member Kayıt Tarihi: 15-06-2006
arkadaslar simdi bu isi ucuz ve kaliteli yapan yer neresi? yani ucuz derken 100 milyon demiyorum, 200-300 arasi ve guzel yapan, en uygun yer?. aynı malı kullanan ama 50-100 milyon gibi arasinda fark olan yerlere kazıklanmak istemiyorum.. birde araba bordo, hangi renk guzel olur? |
| | |
| | #28 |
birde bilgisi olan arkadaslara folia marka 7 renkli cam filmini sormak istiyorum, nsil yakısıyor mu arabalara?
|
| | |
| | #29 |
fOLİOTECH demek işstedin sanıyorum.bence bu markadan uzak dur çünkü ürünleri pek de kaliteli değil .7 renkli bir film de benim kanatimce önce aynalı olur sonrada çok güzel olmaz bence en kibar olan orta renk siyah filmden şaşma en güzeli o .foliatech markasına gelince yapıştırma ürünlerde kullandığı plastik kalıncana ve iyi yatma pek yapmıyor en iyi markalar Amerikan malı lumar ve omega, tabi film konusunda.Foliatech alman markası ve bu işte pek başarılşı değil |
| | |
| | #30 |
vok tesekkurler sagol..
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|