"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Pişman Değilim | Re: Camlara film yaptırdım. Adres:
Çanakkalede bile 3M cam filmini 100-150 ytl arası yapıyorlar, 300 pek de az değil bence, tabi ürünlerin farkı da olabilir pek te anlamam. birde herkes ön cam hariç demiş firmalar mı yapmıyor yoksa trafik mi izin vermiyor ? ben en açık tonda yaptırmak istiyorum ön cam problem olurmu acaba bilgisi olan var mı?
__________________ |
| | |
| | #12 |
| Senior Member | Re: Camlara film yaptırdım. Adres:
Ön cam için +100 ytl. Ön cama yaptırmamamın sebebi görüşü azaltıyo. Geceleri problem olabilir diye düşündüm, güneş gözlüğü ile gündüz de zorlanır heralde insan.
|
| | |
| | #13 |
Ziebart 330 usd dedi aynı işlem için. Hadi onu geçtik onlarda camları çıkarıyolar arabayı da tam gün istiyolar. Onlar da 5 yıl garanti veriyolar.
|
| | |
| | #14 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-01-2005 Şehir: Ankara Yaş: 23 Otomobil: Şimdilik 2 teker. Saldım çayıra mevlam kayıra!
| Re: Camlara film yaptırdım. Adres:
300 ytl film için fazla bence neden fazla?: yarın bir gün bir polis çıkacak cama çiziği atacak,ya da sök diyecek verdiğim 300 ytl gümleyecek sırf bu işten dolayı açık tonda yaptırdım filmi gerçi Ankarada çok sorun olmuyor ama bir kaç kere filmli arabaları çevirdiklerini gördüm hayırlı olsun filmler...
__________________ ![]() Think. Feel. Drive. |
| | |
| | #15 |
Ben kız kardeşimin arabasına güvenlik amaçlı yaptırdım. Her gün okula gidiyo geliyo, ortalık it kopuk dolu, trafikte her türlüsü var, araba da, rengi de biraz dikkat çekiyo, aklım kalıyodu, şimdi hiç değilse direksiyonda bayan olduğu görülmeyecek. Çeviren polise de izah edersek problem olcağını sanmam.
|
| | |
| | #16 | |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 13-04-2005 Yaş: 26
| Re: Camlara film yaptırdım. Adres: Alıntı:
| |
| | |
| | #17 | |
| Gökhan Kayıt Tarihi: 30-04-2006 Şehir: KSK Otomobil: Vectra GT
| Re: Camlara film yaptırdım. Adres: Alıntı:
Neyse ozaman, saol yinede. | |
| | |
| | #18 |
| No MaXaS.!! | Re: Camlara film yaptırdım. Adres:
deniz206 ya katılıyorum. gençler otocamda camları sökmeden yapıyor.220 ye yaptırdım ben ve işçilik 10 numara. ömür boyuda garanti veriyor. bazı yerler 10 bazıları 15 yıl garanti veriyor. arabayı kaç asır süreceksem ![]()
__________________ |
| | |
| | #19 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
| Re: Camlara film yaptırdım. Adres:
Faydalı bir topic olmuş bilgiler için teşekkürler
|
| | |
| | #20 | |
| Senior Member | Re: Camlara film yaptırdım. Adres: Alıntı:
![]() Ben Corsaya ön cam hariç 250YTL'ye yaptırdım, oldukça memnunum, yakında en açık tonda ön cama da yaptırmayı düşünüyorum, 60YTL fark vererek. Yaptırmayı düşünürsen ben de Pit Stop'la konuşup indirim yapmalarını sağlamaya çalışırım, git gel iyi kötü bi hatırımız oluşmuştur.. | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|