Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > ModifiyeM© Com > Nerede

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 19-06-2008, 02:27   #1
Junior Member

Question cam filmi

herkeze slm tekrardan
bazılarınız konu var keşke arama yaptırsaydın diyebilir öncelikle arama yaptım & istediğim sonucu bulamadım

neyse konuma geleyim

bizim araç toyata corolla 1.4 terra specsial

aracın en ön cam hariç diğer camlara film çektirilecek pederi zor kandırdım

film olarak llumar die bi marka var onu öneriosunuz bir çok kişide aynı markadan yana tercihini yaptırıyor

peki yaptıran arkadaşlar
kaç numara film yaptırıyorsunuz ? en açık en açığın bi koyusu filan
polislerle aranız nasıl çok çeviriyorlarmı ?
en açığın bi koyusu çokmu karanlık yapıyor ? güneş etkilerini ne kadar azaltır ? klimadan tasarruf sağlıyormu ?
bide şimdilik son bi sorun daha olcak ne kdar tutar ? en arka büyük cam 2 kelebek cam 4 tane kapı camı

bilgiler için şimdiden tşkler

crayexelans Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 19-06-2008, 20:08   #2
Asabi member

Burak83 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Hyundai Accent
Selam kardeşim.Eğer istanbuldaysan.Kadıköy söğütlüçeşme camiisinin karşısında kampanya var hatcback 200ytl sedan 250 ytl oraya bak istersen.Adamlar her gün full çalışıyo.

Eski 19-06-2008, 21:11   #3
dEath vaLLey

Otomobil: megane ıı+corsa silverline
arkadaşım ben daha dün çektirdim aksarayda bi yerde kampanya var karşılıklı iki dükkan bunlar rekabet için 50liraya film çekiyolar.ben metin usta diye biri var ona yaptırdım baya iyi bi ustalığı var yalnız sabah erken gidersen daha fazla ilgilenir.50 liraya komple arabayı yapıyo..arka camı ben tek parça ısıtmalı sistemle yaptırdım 75lira dedi ufak bişiler daha kırdık sende pazarlık yaparsan bişiler yapar sanıırım.biz iki araba gittik ondan daha güzel bişiler yaptı..filmde çin malı değil tayvan malı kutusunu yanımda açtı..bana söylediğine göre(inandım) piyasada 150 200 liraya yapılan filmlerde bundan çok farklı değil.isteyene 1.kalite filmdende çekerim dedi hatta metresine 29$ dedi.sonaxtan falanda bahsettik onun demesine göre topu 125$ civarı bişeymiş..
fazla uzattım..çok söze gerek yok öle 150 200lira vermeye hiç gerek yok ben yaptırdım hatta 2 camı beğenmedim tekrar söküp yaptı..çok küçük kenar köşe yerlerde minik balonlar var ama bence o paraya 10 numara bi film oldu..ben yarım numara yaptırdım arabam megane2 camlar zaten renkliydi yeşil hafif böle 1 numara gibi oldu çokta tatlı durdu..isteyen gidip yaptırsın..başka sormak istediğin bişi olursa yazarım yine..

crazyfitt Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 20-06-2008, 12:47   #4
PoWeR

KAPTAN. - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Jettamda ziebartın en açık filmi var.Ankarada polislerle hiç problem yaşamıyorum,çünkü en açık renk film.En açığı olmasına rağmen çok faydalı,klima zorlanmadan hemen soğutuyor,güneşide bigüzel kesiyor,gözleri rahatsız etmiyor.Ama aracın içi gözüküyor.Bidahaki aracıma bi koyusundan yaptırıcam,birazda gözükmesin aracın içi

KAPTAN. Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 20-06-2008, 14:38   #5
Junior Member

bilgiler için tşkler
ben bi piyasa araştırması yapıyım olmazsa açık adres için rahatsız edicem sizi

başka fikri olan arkadaşlarıda beklerim

crayexelans Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-06-2008, 16:44   #6
The Power of Dreams

heLLWeapOn - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Honda Civic
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
Aynen bende istanbuldayım ve aracıma film çektiricem he iyi olsun hemde ucuz olsun istiyorum has Türk misaliÖnerebileceğiniz yerleri söylermisiniz?

heLLWeapOn Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Cevap

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları