"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 18-05-2008 |
herkeze slm tekrardan bazılarınız konu var keşke arama yaptırsaydın diyebilir öncelikle arama yaptım & istediğim sonucu bulamadım neyse konuma geleyim bizim araç toyata corolla 1.4 terra specsial aracın en ön cam hariç diğer camlara film çektirilecek pederi zor kandırdım ![]() film olarak llumar die bi marka var onu öneriosunuz bir çok kişide aynı markadan yana tercihini yaptırıyor ![]() peki yaptıran arkadaşlar kaç numara film yaptırıyorsunuz ? en açık en açığın bi koyusu filan polislerle aranız nasıl çok çeviriyorlarmı ?en açığın bi koyusu çokmu karanlık yapıyor ? güneş etkilerini ne kadar azaltır ? klimadan tasarruf sağlıyormu ? bide şimdilik son bi sorun daha olcak ne kdar tutar ? en arka büyük cam 2 kelebek cam 4 tane kapı camı ![]() bilgiler için şimdiden tşkler |
| | |
| | #2 |
| Asabi member Kayıt Tarihi: 01-04-2008 Şehir: İstanbul Yaş: 25 Otomobil: Hyundai Accent |
Selam kardeşim.Eğer istanbuldaysan.Kadıköy söğütlüçeşme camiisinin karşısında kampanya var hatcback 200ytl sedan 250 ytl oraya bak istersen.Adamlar her gün full çalışıyo.
__________________ ÇOK ASABİYİM HEMDE ÇOk... |
| | |
| | #3 |
| dEath vaLLey Kayıt Tarihi: 22-01-2008 Şehir: İstanbuLL Yaş: 22 Otomobil: megane ıı+corsa silverline |
arkadaşım ben daha dün çektirdim aksarayda bi yerde kampanya var karşılıklı iki dükkan bunlar rekabet için 50liraya film çekiyolar.ben metin usta diye biri var ona yaptırdım baya iyi bi ustalığı var yalnız sabah erken gidersen daha fazla ilgilenir.50 liraya komple arabayı yapıyo..arka camı ben tek parça ısıtmalı sistemle yaptırdım 75lira dedi ufak bişiler daha kırdık sende pazarlık yaparsan bişiler yapar sanıırım.biz iki araba gittik ondan daha güzel bişiler yaptı..filmde çin malı değil tayvan malı kutusunu yanımda açtı..bana söylediğine göre(inandım) piyasada 150 200 liraya yapılan filmlerde bundan çok farklı değil.isteyene 1.kalite filmdende çekerim dedi hatta metresine 29$ dedi.sonaxtan falanda bahsettik onun demesine göre topu 125$ civarı bişeymiş.. fazla uzattım..çok söze gerek yok öle 150 200lira vermeye hiç gerek yok ben yaptırdım hatta 2 camı beğenmedim tekrar söküp yaptı..çok küçük kenar köşe yerlerde minik balonlar var ama bence o paraya 10 numara bi film oldu..ben yarım numara yaptırdım arabam megane2 camlar zaten renkliydi yeşil hafif böle 1 numara gibi oldu çokta tatlı durdu..isteyen gidip yaptırsın..başka sormak istediğin bişi olursa yazarım yine.. |
| | |
| | #4 |
| PoWeR Kayıt Tarihi: 27-09-2004 Yaş: 30 |
Jettamda ziebartın en açık filmi var.Ankarada polislerle hiç problem yaşamıyorum,çünkü en açık renk film.En açığı olmasına rağmen çok faydalı,klima zorlanmadan hemen soğutuyor,güneşide bigüzel kesiyor,gözleri rahatsız etmiyor.Ama aracın içi gözüküyor.Bidahaki aracıma bi koyusundan yaptırıcam,birazda gözükmesin aracın içi |
| | |
| | #5 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 18-05-2008 |
bilgiler için tşkler ![]() ben bi piyasa araştırması yapıyım olmazsa açık adres için rahatsız edicem sizi ![]() başka fikri olan arkadaşlarıda beklerim |
| | |
| | #6 |
| The Power of Dreams |
Aynen bende istanbuldayım ve aracıma film çektiricem he iyi olsun hemde ucuz olsun istiyorum has Türk misali Önerebileceğiniz yerleri söylermisiniz?
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|