"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 29-01-2005 Yaş: 26
| Art cars deri doseme
macka daki art cars hakkkinda bilgisi olan var mi ? Kalite, iscilik, fiyatlar nedir ? Daha once arabasini yaptiran oldu mu burda ? Bilgisi olanlar paylasirsa sevinirim
|
| | |
| | #2 |
| One in a million Kayıt Tarihi: 14-09-2004 Yaş: 36
| Re: Art cars deri doseme
forum içerisinde arattırırsan karşına bilgileri gelecektir. Ben yanlış hatırlamıyorsam ismi cem veya cenk idi sahibinin. çok ilgilendi, bana alcantara'dan, dana derisine hatta buffalo derisine kadar pek çok alternatif sunmuştu. fiyatları da olması gereken rakamlar civarında. işçiliğinin de iyi olduğunu zannediyorum. web sayfasında maserati filan vardı, herhalde o yaptığı araçlardan birisiydi ama web adresini hatırlayamıyorum. kusura bakma ...
|
| | |
| | #3 |
| One in a million Kayıt Tarihi: 14-09-2004 Yaş: 36
araştırabildin mi ?
|
| | |
| | #4 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 07-06-2004 Yaş: 28
|
selamlar, cem telefonda benimle de çok ilgilendi. ancak randevulaşıp gittiğim halde yerinde değildi.1 saat kadar bekledim. gelmeyince geri döndüm. 1.randevuda benim de hatam olabilir çünkü numaramı bırakmamıştım. bırakmış olsam gelemeyeceğini haber verirdi diye düşündüm. sonraki haftaya randevulaştık. 2.randevu sabahı biraz rahatsızlandım. ama bir daha erteleme olmasın boşver deyip cumartesi günü sabah 9:30da yola çıktım 2. randevumuz için. 5dk sonra yoldayken mesaj geldi cem'den. işinin çıktığını öğleden sonra buluşursak memnun olacağını yazmış. hemen aradım. yaklaşık 10dk falan konuştuk. bir kez olsun bile kusura bakma ya da benzeri bir şey söylemedi. bu işten vazgeçtiğimi söyleyince de tamam o zaman başka arabayı işe alıyorum dedi ve kapattık. sonuç olarak deri koltuk yaptırmak için çok hevesli ve kararlıydım ancak art cardan gördüğüm muamele sonucu buradan vazgeçtim.belki benden önce orada iş yaptırıp çok memnun kalan olmuştur. ben sadece başımdan geçeni anlattım. not:şu anda altunizade'deki adr de deri döşeme yaptırmayı planlıyorum. |
| | |
| | #5 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Randevulasmaktan kastettiginiz mackadaki dukkanda gorusmekmiydi? Buluşmadan hemen once işinin cıktıgını mesaj atıp, sonrada ozur dilememek ayıp olmus gercekten..
__________________ Team VW |
| | |
| | #6 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 07-06-2004 Yaş: 28
evet maçka'daki dükkanda görüşmek üzere sözleşmiştik. neredeyse her konuda da anlaşmıştık. sadece işlemlere başlamadan önce derileri görmek istemiştim. rengi ve deriyi seçtikten sonra arabamı orada bırakmayı planlıyodum. neyse kısmet başka yereymiş.
|
| | |
| | #7 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Bende çok iyi işçiliği olan ve çok ilgilenen bir dükkan ve kişi olduğunu çok duymuştum ama neden böyle olmuş bilemiyorum tabi..
__________________ Team VW |
| | |
| | #8 |
| Justin Timberland Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 24
kaliteli ve ucuz yer arayan varsa bana özelden atsın maslak sanayide cok guzel bi yer varr yardımcı olurum |
| | |
| | #9 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 29-01-2005 Yaş: 26
bu konuyu ben actim ve iyiki de acmisim , benim de art cars hakkinda goruslerim pek olumlu deil , oncelikle sahibinden com da boy boy ilanlari vermis sahibi profosyeneliz soleyiz boleyiz diye ama insanlarla iletisimi sifir bence, kendisine gonderilen e mail i bile cevaplamaktan aciz boyle giderse daha cok musteri kaybeder bu kafayla
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|