Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > ModifiyeM© Com > Nerede

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 12-02-2005, 02:10   #1
Senior Member

Art cars deri doseme

macka daki art cars hakkkinda bilgisi olan var mi ? Kalite, iscilik, fiyatlar nedir ? Daha once arabasini yaptiran oldu mu burda ? Bilgisi olanlar paylasirsa sevinirim

aykut82 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 15-02-2005, 17:20   #2
One in a million

AmEdEuS - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Re: Art cars deri doseme

forum içerisinde arattırırsan karşına bilgileri gelecektir. Ben yanlış hatırlamıyorsam ismi cem veya cenk idi sahibinin. çok ilgilendi, bana alcantara'dan, dana derisine hatta buffalo derisine kadar pek çok alternatif sunmuştu. fiyatları da olması gereken rakamlar civarında. işçiliğinin de iyi olduğunu zannediyorum. web sayfasında maserati filan vardı, herhalde o yaptığı araçlardan birisiydi ama web adresini hatırlayamıyorum. kusura bakma ...

AmEdEuS Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-02-2005, 11:13   #3
One in a million

AmEdEuS - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

araştırabildin mi ?

AmEdEuS Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-04-2005, 00:02   #4
Junior Member

Thumbs down Re: Art cars deri doseme

selamlar,
cem telefonda benimle de çok ilgilendi. ancak randevulaşıp gittiğim halde yerinde değildi.1 saat kadar bekledim. gelmeyince geri döndüm. 1.randevuda benim de hatam olabilir çünkü numaramı bırakmamıştım. bırakmış olsam gelemeyeceğini haber verirdi diye düşündüm. sonraki haftaya randevulaştık. 2.randevu sabahı biraz rahatsızlandım. ama bir daha erteleme olmasın boşver deyip cumartesi günü sabah 9:30da yola çıktım 2. randevumuz için. 5dk sonra yoldayken mesaj geldi cem'den. işinin çıktığını öğleden sonra buluşursak memnun olacağını yazmış. hemen aradım. yaklaşık 10dk falan konuştuk. bir kez olsun bile kusura bakma ya da benzeri bir şey söylemedi. bu işten vazgeçtiğimi söyleyince de tamam o zaman başka arabayı işe alıyorum dedi ve kapattık.
sonuç olarak deri koltuk yaptırmak için çok hevesli ve kararlıydım ancak art cardan gördüğüm muamele sonucu buradan vazgeçtim.belki benden önce orada iş yaptırıp çok memnun kalan olmuştur. ben sadece başımdan geçeni anlattım.
not:şu anda altunizade'deki adr de deri döşeme yaptırmayı planlıyorum.

caglar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-04-2005, 00:13   #5
GermanCarFan

blackjack - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Randevulasmaktan kastettiginiz mackadaki dukkanda gorusmekmiydi?
Buluşmadan hemen once işinin cıktıgını mesaj atıp, sonrada ozur dilememek ayıp olmus gercekten..

Eski 03-04-2005, 20:12   #6
Junior Member

evet maçka'daki dükkanda görüşmek üzere sözleşmiştik. neredeyse her konuda da anlaşmıştık. sadece işlemlere başlamadan önce derileri görmek istemiştim. rengi ve deriyi seçtikten sonra arabamı orada bırakmayı planlıyodum. neyse kısmet başka yereymiş.

caglar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-04-2005, 01:12   #7
GermanCarFan

blackjack - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Bende çok iyi işçiliği olan ve çok ilgilenen bir dükkan ve kişi olduğunu çok duymuştum ama neden böyle olmuş bilemiyorum tabi..

Eski 04-04-2005, 01:23   #8
Justin Timberland

bmwmaniac - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

kaliteli ve ucuz yer arayan varsa bana özelden atsın
maslak sanayide cok guzel bi yer varr
yardımcı olurum

bmwmaniac Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-04-2005, 19:01   #9
Senior Member

bu konuyu ben actim ve iyiki de acmisim , benim de art cars hakkinda goruslerim pek olumlu deil , oncelikle sahibinden com da boy boy ilanlari vermis sahibi profosyeneliz soleyiz boleyiz diye ama insanlarla iletisimi sifir bence, kendisine gonderilen e mail i bile cevaplamaktan aciz boyle giderse daha cok musteri kaybeder bu kafayla

aykut82 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Cevap

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları