"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| ...TeaM RiderS... Kayıt Tarihi: 07-04-2005 | Re: advan RS jant
orhan tr'de arıyorum ama satanı bulamadık daha ![]() yurtdışından 3 aydan önce gelmıyor malesef... bi şansımı deneyım dedım ama şans da yok baksana ![]() tşkler ilgilendiğin için |
| | |
| | #22 |
| Keptın | Re: advan RS jant
ya yok mu almanya'da vs avrupa ülkelerinde tanıdığın kimse. alsın ordan versin tır'a. tır 1 haftaya gelir. gümrüklememiz de 2 gün sürse en fazla 10 güne elinde jantlar |
| | |
| | #23 | |
| ...TeaM RiderS... Kayıt Tarihi: 07-04-2005 | Re: advan RS jant Alıntı:
ava ve darwin de var bu janta benzeyen fakat ölçü bulamadık | |
| | |
| | #24 |
| Keptın | Re: advan RS jant
togi61 e sordun mu? o da imprezası için sipariş vermişti bu janttan yanlış hatırlamıyosam.
|
| | |
| | #25 |
| ...TeaM RiderS... Kayıt Tarihi: 07-04-2005 | Re: advan RS jant
tolga ıle konuştuk daha elıne ulaşmadı onun... amerikadan gelıyor herhalde onun jantlar |
| | |
| | #26 |
| Cabin Crew Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: İnanç Dünyası Otomobil: Pert... | Re: advan RS jant
sahibinden.com da buna çok benzer siyah vardı.. bi bakın isterseniz
__________________ |
| | |
| | #27 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 12-12-2004 Şehir: Trabzon Yaş: 24 Otomobil: APR STİ/FX35 | Re: advan RS jant
Benım jantların ıkısı geldı dıger ıkısıde bıkac gune elımıze ulasacak. Yaklasık 4 ay cıvarı surdu fakat jantı ozel olarak hazırlattıgımız ıcın bızım kı bu kadar uzun surdu.Normal ebatlarda standart ofsetle secersen 2 bılemedın 2,5 ayda elınde olur. Eger gercekten almayı dusunuyorsan ben yardımcı olurum sana fakat benım gorusum leon ıcın bu janta hıc gerek yok.Bunlara benzeyen AVA gıbı markaların cok guzel jantları var ve fıyatlarıda cok uygun. Ama ılerde sti veya evo tarzı bısey alırsanda bunlardan sasma derım. |
| | |
| | #28 |
| renaultsport | Re: advan RS jant
sen yap güzel şu arabanı da tolga ilerde bize almak nasip olur inşallah |
| | |
| | #29 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 12-12-2004 Şehir: Trabzon Yaş: 24 Otomobil: APR STİ/FX35 | Re: advan RS jant Alıntı:
![]() Kısmetse 1,5 aya tamamen bıtmıs olacak. | |
| | |
| | #30 | |
| ...TeaM RiderS... Kayıt Tarihi: 07-04-2005 | Re: advan RS jant Alıntı:
AVA markasına yöneldım bende ama uygun ölçü bulamadım.Aramaya devam edıyorum.Açıkcası jant içinde çok beklemek ıstemıyorum. İnşallah ılerıde EVO yada STİ olurda takarız ADVANları ![]() kolay gelsın TOLGA sanada... | |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|