"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| E 4223 | Re: Adana'da kiralık bmw 320ci
extreme para 1 gün için.10 gün üzeri kiralarsan 550€ mu öle bişe yapıyorlar günlüğü |
| | |
| | #23 |
| T.C. Kayıt Tarihi: 23-08-2004 Şehir: İstanbul Otomobil: Mitsubishi Carisma
Blog Kayıtları: 1 | Re: Adana'da kiralık bmw 320ci
arkadaşlar sonunda buldum aradığım BMW yi..hemde 325 cabrio 2001 model..mersin de!günlük 80$..aslında ben 250 doları gözden çıkarmıştım ama bu çok iyi geldi!gazete de ilanını gördüm sadece bu yüzden araba nın özellikleri hakkında bi bilgim yok!mersinde çiçek rent a car diye bir yer varmış bilen varmı??araba ordaymış bilen varsa beni bilgilendirirse...
|
| | |
| | #24 |
| Eski ama aktif olmayanÜYE Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Bursa Yaş: 28 Otomobil: Ford Ranger 4x4 XLT 07
| Re: Adana'da kiralık bmw 320ci
Hayırlı uğurlu olsun.... Bi günde olsa BMW kullancaksın ![]() Araba yı tam kasko yaptır arabayı alırken etrafına iice bak.. Depo yu full al full wer.. Benden tavsiye bence Limuzin bul...
__________________ |
| | |
| | #25 |
| bg | Re: Adana'da kiralık bmw 320ci
Tebrikler, hayirli olsun, inshallah mezuniyetini ugur getirir ![]() $80 dolar cok iyi bir rakam, buralarda iki kati fiyatina verirler, gercekten |
| | |
| | #26 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 09-12-2004
| Re: Adana'da kiralık bmw 320ci
arkadaslar bızımde bu sene mezunıyet balosu war ama ben su olayı hıc sewmem.herkes luks arabalarla gelıcek bılıorum bunu ama hıcbırısı kendı arabası olmıcak bunuda herkes bılıo olucak zaten.we oyle bır seyın hıc havası falan kalmaz yanı.bız bı arkadasla kendı arabalarımızla gıdıcez.bende marea war onda da megane war.oraya herkes kıralık arabalarla gelıcek we cok temkınlı surecek.bızde tabı kendı arabalarımız olcagı ıcın her hareketı yapcaz.oyle planladık.en sonunda da ben lastık yakacam walla pıskopat seyler dusunuyoruz arkadasla nasıl olsa kendı arabalarımız.zaten bende okuz gıbı abart egzos war bı de hava fıltresı war.patlata patlata gırcem mekana |
| | |
| | #27 | |
| Eski ama aktif olmayanÜYE Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Bursa Yaş: 28 Otomobil: Ford Ranger 4x4 XLT 07
| Re: Adana'da kiralık bmw 320ci Alıntı:
Şıışttt yavaş sür Bursada
__________________ | |
| | |
| | #28 | |
| Senior Member | Re: Adana'da kiralık bmw 320ci Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #29 | |
| T.C. Kayıt Tarihi: 23-08-2004 Şehir: İstanbul Otomobil: Mitsubishi Carisma
Blog Kayıtları: 1 | Re: Adana'da kiralık bmw 320ci Alıntı:
| |