"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| bg | Re: Adana'da kiralık bmw 320ci
benim mezuniyette balosuna bir arkada$la payla$arak soforlu bir 745iL kiraladik..vallah uygun fiyat olmasa hic du$unmezdim
Mesajı son düzenleyen berkg : 17-01-2005 - 21:55 |
| | |
| | #12 |
| Ophell Member | Re: Adana'da kiralık bmw 320ci
Biz limuzin kiralamıştık arkadaşlarla.. 760 S serisi falan hiçbişey onun çektiği kadar dikat çekmez bence eğer dikkat çekmek istiosan limuzin kirala.
|
| | |
| | #13 | |
| T.C. Kayıt Tarihi: 23-08-2004 Şehir: İstanbul Otomobil: Mitsubishi Carisma
Blog Kayıtları: 1 | Re: Adana'da kiralık bmw 320ci Alıntı:
kardeş sen bahreynde mi kiraladın nerden buldun 7.45 iL yi hemde long versyon ya!!valla buralarda varsa bende isterim!! | |
| | |
| | #14 |
| bg | Re: Adana'da kiralık bmw 320ci
Evet bahreyn'de...tanidik vardi, zaten bu i$ icin bir butcem vardi denk geldi...ozman ehliyet yoktu, denk geldi i$te |
| | |
| | #16 | |
| Senior Member | Re: Adana'da kiralık bmw 320ci Alıntı:
| |
| | |
| | #17 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 01-05-2004 Yaş: 27
| Re: Adana'da kiralık bmw 320ci
ben bi ara bu konuda araştırma yapmıştım baya hatta burada bi topic de açmıştım felan bmw 3.20 ci felan zor iş onu söliyim(tabi istanbul için diorum) dandik yerlerden kiralama adamın biri gelip çizer sora al başına belayı depozito cart curt. ciddi firmalar da (intercity gibi) baya araştırıo kiralıcak kişiyi pahalı araçları yıllık kiralık veriolar bazıları sadece ben bu yaz 800-900 euro yu gözden çıkarmıştım güya ferro kiralıcaktık ama hayaller suya düştü eheh |
| | |
| | #18 |
| 6-0 :) Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 21
| Re: Adana'da kiralık bmw 320ci
adanada bayramda hertz den focus kiraladık
__________________ ATAM İZNİNDEYİZ BİZDE SENİN GİBİ FENERBAHÇELİYİZ |
| | |
| | #19 |
| E 4223 | Re: Adana'da kiralık bmw 320ci
arselde m3 war 2002 cabrio günlüğü 570€ !!
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|