"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| T.C. Kayıt Tarihi: 23-08-2004 Şehir: İstanbul Otomobil: Mitsubishi Carisma
Blog Kayıtları: 1 | Adana'da kiralık bmw 320ci
arkadaşlar yılsonunda mezuniyet törenine gitmek için kiralık bmw 3 serisi coupe arıyorum!yılı ve modeli önemli değil ama 2002 den soraki kasa olursa çok iyi olur!adanada oturuyorum mersin veya hataydan da olabilir..bilen varsa buraya yazarsa telefonu ile birlikte çok sevinirim!bide tahmini günlük kirası ne kadar dır daha önce kiralayan arkdaşlar?? |
| | |
| | #2 |
| no mercy Kayıt Tarihi: 28-12-2004 Yaş: 23
| Re: Adana'da kiralık bmw 320ci
sen öle bişiyi istanbulda bulamassın ...
__________________ OUT of my WAY |
| | |
| | #3 |
| 6-0 :) Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 21
niye bulamasın bulurda yalnız araç kiralarken bir sürü şart istiyolar bu arada adanadaki güzel galerilere sor bazı araç satan yerler yapıyo
__________________ ATAM İZNİNDEYİZ BİZDE SENİN GİBİ FENERBAHÇELİYİZ |
| | |
| | #4 |
| xxx Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Yaş: 25
Burada 94 model 320i Cabrio'ya bile 150 Euro günlük istiyorlar. 2002 ve üzeri E46 Coupe kiralamak için en az 250 Euro'yu gözden çıkarmalısın. Ayrıca pahalı arabalara en az 5 yıllık ehliyet sahibi olma şartı koyarlar genelde ve depozito da isterler. O kadar para bağlamak yerine Focus, Megane tarzı bir araba kiralasan ne farkeder ki? Sonuçta E46 Coupe de olsa, Anadol Kamyonet de olsa RENT A CAR aracı olacak. Mesajı son düzenleyen PALERMO : 08-01-2005 - 20:02 |
| | |
| | #5 |
| Aktif Üye | Re: Adana'da kiralık bmw 320ci
şöförlü daha rahat kiralarsın.. tabi o zaman amaca hizmet etmeyebilir ![]() ehliyet yoksa iş zor |
| | |
| | #6 |
Blog Kayıtları: 1 | Re: Adana'da kiralık bmw 320ci
ya ehliyet işini hallederiz o sorun değilde asıl sorun ben nerede bulacam bu arabay!antalyada vardı bir sürü vıp rent a car cı ama burda yok bulamıorum!!200 milyon civarında diye duymuştum günlük ama bilmiyorum tam kesin bi fikrim yok!!konvoy yapçaz mezuniyette ben millete gaz verdim yapalım diye o yüzden en kral arabanın bende olması lazım!!
|
| | |
| | #7 | |
| Eski ama aktif olmayanÜYE Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Bursa Yaş: 28 Otomobil: Ford Ranger 4x4 XLT 07
| Re: Adana'da kiralık bmw 320ci Alıntı:
Madem araba kiralıcan git Limuzin kirala bişeye benzesin.. Hem mezuniyet miş al ark. larını yanına git mekana.. En güzeli..
__________________ | |
| | |
| | #8 |
| MaskE | Re: Adana'da kiralık bmw 320ci
Ben seve seve para almadan kendi aracımı 5-6 saatligine verirdim ama ankaradayım 1 + 2 BMW ci arkadaşlar iyi bilirki M3 kullanmak marifet isteyen bişey alt yapın kuvetli degilse allah korusun kesin sonu kötüolur + BimMER //M DE SÖYLEDİGİ gibi 200€ gözgen çıkardınsa Limuzin (kirala bişeye benzesin.. )
|
| | |
| | #9 | |
| Senior Member | Re: Adana'da kiralık bmw 320ci Alıntı:
havaalanına bak yada ziyapaşadaki galerilere bak | |
| | |
| | #10 | |
Blog Kayıtları: 1 | Re: Adana'da kiralık bmw 320ci Alıntı:
| |
| | |
![]() |