"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| Aktif Üye |
....................
Mesajı son düzenleyen Alp34 : 14-09-2008 - 15:31 |
| | |
| | #22 |
| 400D Kayıt Tarihi: 30-06-2005 Şehir: Gelibolu Yaş: 20 Otomobil: Golf V Captiva
Blog Kayıtları: 4 |
bir şekilde tek mühürlü bastırıp daha sonra 2.mühürü vurdurabilirmiyiz? mesela aracımın plakası 34 fakat ç.kalede yaşıyorum tek mühürlü bastırıp buradaki şube mühürler mi? işlerimin yoğunluğu sebebiyle istanbula gidemiyorum felan desek?
__________________ Canon Nikon kardeştir, ayrım yapan kalleştir... |
| | |
| | #23 |
| Forever MB Kayıt Tarihi: 04-02-2008 Şehir: slovakia-banska Otomobil: 20O6 hdi
|
eğer tanıdığın warsa emniyette yaptırırsın yoksa kesinlikle basmazlar bunun içinde emniteyin yanındaki bu aracı işlemleri yapan adamlara bi sigara parası atarsan yaptırırlar |
| | |
| | #24 |
|
birde arkadaşlar beşiktaş emniyeti başka emniyetin plakası nı zor basar o kağıt olmasa hatta kesinlikle basmaz orda bi kadın war uyuz mu uyuz |
| | |
| | #25 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 16-04-2008
|
ya ben tek muhurede ragzıyım ama basanı bulamadık henuz...
|
| | |
| | #26 |
|
araç senin adına değilmi?
|
| | |
| | #27 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 16-04-2008
|
benım adıma
|
| | |
| | #28 |
|
tmm o zaman çıkıcaksın beşiktaş emniyetine gidiceksin böle böle ben app bastırmak istiyorum diceksin eğer plakası 34 se we çok ısrar edersen yapacaklarını tahmin ediyorum ondan sonra 2 saat felan sürer işin ayrıca mühürsüzde gezsen açıkcası pek bişey olmaz orjinallerini atarsın bagaj bişey olduğunda gösterirsin polise bu iş bu kadar basit yani eğer senin adınaysa yaparlar büyük bi ihtimalle...
|
| | |
| | #29 |
| X5 3.0sd | aracınız hangi emniyete kayıtlı ise gidin ön plakamı düşürdüm deyin ve misal bu şekilde plaka sevk kağıdı alın ve üstüne de emniyetin kaşesini vurdurun bu resimdeki kaşesiz onun için kabul etmezler ![]() ondan sonra beşiktaş emniyetinin yanındaki yıldız parkının girişinde TŞOF un büfesi var standart plaka basılıyo normalde çifti 15 ytl (en azından 5 ay önce fiyatlar böyleydi ) ama APP isterseniz çifti 30 ytl ve APP olursa onlar sizden bağımsız NURİ PLAKAya gönderiyolar ve 1 saat içinde plakalarınız geliyo ve hemen ilk mühürü yani cemiyet mühürünü orda basıyolar plakanızı aldıktan sonra 2.mühürüde sevk kağıdını aldığınız, bağlı bulunduğunuz emniyet basar.. anlamadığınız yer olursa msnim:efc988@gmail.com eklerseniz yardımcı olurum sağolun..
__________________ ![]() 735 Lxd |
| | |
| | #30 |
| huseyinnn |
anlaşılmıştır tşk
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|